Kunnonpaikka tarjoaa ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos suunnittelette tyky- tai tyhy-päivää, kysy meiltä lisää, niin räätälöidään yhdessä sopiva työhyvinvointipaketti!

Hyvinvointiluennot

Kuntomittaukset

Elämykselliset aktiviteetit

Viihtyisät puitteet & tarjoilut

Hyvä työhyvinvointipäivä koostuu useista eri palasista – meiltä löydät ne kaikki!

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset apunasi

Asiantuntijamme ovat terveysalan ammattilaisia. Laadukkailta luennoilta saadut tiedot ja työkalut auttavat työssä jaksamiseen ja palautumiseen.

 • työssä jaksaminen – psykologin luento
 • stressin hallinta – psykologin luento
 • uni – sairaanhoitajan luento
 • ravinto – ravitsemusterapeutin luento
 • liikunta – liikunnanohjaajan luento
Lue lisää!

Kuntomittaukset

Aloita hyvinvoinnin edistäminen kartoittamalla lähtötilanne ja seuraa edistymistä kuntomittausten avulla!

 • InBody-kehonkoostumusanalyysi
 • polkupyöräergometritesti
 • 2 km UKK-kävelytesti
 • lihaskunto- ja liikkuvuusmittaukset
Lue lisää!

Elämykselliset aktiviteetit

Innostutaan ja onnistutaan yhdessä!

 • Kunnon Race
 • Kunnon Selviytyjät
 • Kunnon Pako
 • Standoff-lasertaistelupeli
Lue lisää!

Viihtyisät puitteet ja herkulliset tarjoilut

Meiltä löytyy monipuolisia kokoustiloja kymmenen hengen kabineteista aina parin sadan hengen auditorioon ja ihastuttavaan rantasaunaan. Herkulliset menut ja kauniit kattaukset niin kokoustamiseen kuin unohtumattomiin juhlatilaisuuksiin.

Tutustu tiloihin

Yhteiset hemmotteluhetket

Hoitokylpylä Harmoniassa olet terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten käsissä. Hemmotteluhoidot ja hieronnat karkottaa stressin, antaa hyvää mieltä ja elinvoimaa.

Aidon savusaunan lempeät löylyt
Voimaannu taianomaisesta tunnelmasta, hämärästä valosta, tuoksuista ja hiljaisuudesta. Koe aidon savusaunan pehmoiset löylyt, pulahda järviveteen ja nauti Kallaveden kauniista järvimaisemasta.

Tutustu Harmoniaan! Tutustu saunoihin!

Hyvinvointiluennot

Asiantuntijamme ovat terveysalan ammattilaisia. Laadukkailta luennoilta saadut tiedot ja työkalut auttavat työssä jaksamiseen ja palautumiseen.

Työssä jaksaminen

psykologin luento

Mitä tarkoitetaan työhyvinvoinnilla ja työssä jaksamisella? Miten voit itse edistää ja miten työyhteisö voi tukea työssä jaksamista ja työhyvinvointia? Pääset luennolla pysähtymään omaan työssä jaksamisen tilanteeseesi ja tarkastelemaan omia pa-lautumista tukevia keinojasi, sekä saat vinkkejä työssä kuormittumisen ennaltaehkäisyyn.

Stressin hallinta

psykologin luento

Asiantuntijan opastuksella saat kuormittuneisuus tason arvioinnin ja opit tunnista-maan omat ylikuormittumisen merkit. Luennolla tehtävien harjoitusten avulla löydät keinoja voimavarojesi lisäämiseen sekä opit erilaisia stressinhallinnan keinoja elämän eri osa-alueilta.

 

Uni-workshop

sairaanhoitajan luento

Työpajassa käydään pienryhmätyöskentelyn keinoin läpi hyvän unen tunnusmerkkejä sekä keinoja sen saavuttamiseksi. Luennolta saat konkreettisia keinoja rentoutumiseen ja palautumiseen.

 

Ravinnolla mielen hyvinvointia!

Laillistetun ravitsemusterapeutin luento

Luennolla syvennytään harjoitusten ja tehtävien kautta arjen ruokailujen hallintaan ja saadaan vinkkejä aivojen ja suoliston hyvinvoinnin edistämiseen. Luennolla opitaan mitä tarkoittaa tietoinen syöminen sekä joustava ruokasuhde.

Liikuntaluento

liikunnanohjaajan luento

Luennolla käsitellään levon, rasituksen ja motivaation merkitystä sekä saadaan käy-tännön vinkkejä jaksamisen ja terveyden ylläpitämiseen. Luennolla opitaan läpi fyysisen kunnon tärkeimmät osa-alueet ja kartoitetaan osallistujien oman toimintakyvyn tärkeimmät kehittämisen kohteet.

Asiakaskokemuksia

Työhyvinvointipäivällä vaikutat positiivisesti henkilöstösi motivaatioon ja jaksamiseen.

Hyvinvoiva henkilöstö onkin työpaikan tärkein voimavara, joka vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen sekä maineeseen. Asiakkaamme kertovat mitä työhyvinvointi heille merkitsee ja kuinka sitä ylläpidetään heidän yrityksissään.

Janita Auvinen / Mediateko

Ulkomainosyhtiö Mediateon hallintopäällikkö Janita Auvinen kertoo yrityksen käyttäneen Kunnonpaikan hyvinvointipalveluita kokouspäivän järjestämiseen. Päivään kuului muun muassa aamiainen ja ruokailut, sekä keskuksen asiantuntijoiden pitämät kuntotestaukset.

– Todella asiantuntevassa ohjauksessa vedettiin kuntotestaukset. Ja saatiin kuulla, että ollaan hyväkuntoista porukkaa, Auvinen naurahtaa.

Myös yrityksen myyntipäällikkö Niko Ruuskanen antaa hyvää palautetta keskuksen asiantuntijoiden työstä.

– Sai myös yksityiskohtaisempia vinkkejä, jos halusi kunnossa jotain erityistä osa-aluetta kehittää, Ruuskanen kehuu.

Kiitosta keräsi myös Kunnon Race -kisa, jossa kisattiin leikkimielisesti Amazing Race -tyylisesti haasteita tehden.

– Osa haasteista tehtiin videomuotoisena, ja ne on saanut uuden elämän työyhteisömme arjessa. Niistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Sitten kun vielä saunoimme rantasaunassa ja hyvät ruuat siihen, niin kyllä oli onnellinen ja rentoutunut fiilis päivästä, Ruuskanen myhäilee.

Ruuskanen ja Auvinen pohtivat työhyvinvoinnin olevan iso kokonaisuus, johon kuvatunlaisilla päivillä on iso positiivinen vaikutus. Oma henkinen ja fyysinen jaksaminen, hyvä työergonomia, sekä työpaikan hyvä ilmapiiri ovat asioita, joista työhyvinvointi rakentuu.

– Me tykätään puhua työkavereiden sijaan työystävistä, se kertoo paljon työilmapiirin tärkeydestä, Auvinen päättää.

Anita Hyvönen / Faba

Karjan tuottavuuden parantamiseen keskittyvän Faba osuuskunnan myyntipäällikkö Anita Hyvönen kertoo osuuskunnan käyttäneen hyvinvointikeskuksen palveluita työhyvinvoinnin edistämiseen jo pidemmän aikaa, viimeisimpänä vastikään järjestetty iltajuhla ruokailuineen ja juhlaohjelmineen.

– Järjestimme iltajuhlan Karjakerhon 30 vuotispäivän kunniaksi. Halusimme ohjelmaan ysäritunnelmaa ja erityisesti Movetronin esiintymään. Kunnonpaikka järjesti bändin paikalle, ja lisäksi oikein hyvän DJ:n, Hyvänen kertoo.

Erityisesti tapahtumassa tarjoiltu ruoka sai kehuja osakseen. Hyvönen antaa tunnustusta myös järjestelyiden sujuvuudelle.

– Valitsemamme menu oli todella herkullinen, siitä tuli kiitosta kaikilta. Lisäksi minut järjestävänä tahona vakuutti vaivattomuus, millä tapahtuman sai järjestettyä, Hyvönen jatkaa.

Työhyvinvoinnista puhuttaessa Hyvönen nostaa esiin oman jaksamisen, työilmapiirin ja johtajuuden tärkeyden.

– Erityisesti johtajuuden kehittämiseen on meillä panostettu, että päästään niissä asioissa eteenpäin. Lisäksi meillä on käytössä säännölliset työhyvinvointikyselyt, joiden tulokset sitten käsitellään tiimeissä, Hyvönen mainitsee.

Tuija Taattola / Yara

Lannoiteyhtiö Yaran assistentti Tuija Taattola kertoo johtamisella olevan iso rooli työhyvinvoinnin toteutumisessa. Taattola mainitsee tärkeäksi hyvän työergonomian ja yhteishengen, työntekijän halun pitää omasta hyvinvoinnista huolta, sekä arvostuksen kokemuksen omasta työstään.

– Yrityksessämme toimii erityinen työhyvinvointiryhmä, jonka tehtävänä on edistää näitä asioita. Meillä on pitkät perinteet työhyvinvointiin panostamisessa, ja johdon tuki taustalla. Esimerkiksi urheiluseura Piikki, jonka kautta järjestämme vaikkapa lajikokeiluja Kunnonpaikassa, on perustettu jo vuonna 1969, Taattola kertoo.

Hyvinvointikeskuksella järjestettyjä lajikokeiluja Taattola luetteleekin pitkän listan, kuten tekniikkauimakoulu, Fascia Method kehonhuolto, lattaritanssi, ja vesijumppa. Taattola kertoo yhtiön käyttäneen Kunnonpaikan palveluita myös tiimipäivien, kokousten ja eläkejuhlien järjestämiseen.

– Kyllä kaikki palvelut on aina järjestetty laadukkaasti. Ja tsemppaavaa ja asiantuntevaa porukkaa siellä on, aina jää hyvä fiilis, Taattola kehuu.

Taattola antaa tunnustusta ryhmäliikuntatunneille, kylpylälle ja erityisesti savusaunalle.

– Savusauna on hieno kokemus ja näin mökki-ihmiselle sopiva juttu, Taattola hymyilee.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti

010 208 7276

myynti@kunnonpaikka.com

Marika Hakkarainen
Myyntineuvottelija

Puh. 050 455 8345

marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com