Kunnonpaikan kuntosalivalikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan ympäristön harrastaa mieleistäsi liikuntaa. Tutustu kuntosaleihimme tältä sivulta.
Tervetuloa treenille!

Treenisali

Treenisalista, sisääntulokerroksesta, löydät monipuoliset painopakkalaiteet ja  välineet. Kuntosali on varustettu Matrixin painopakkalaitteilla, lämmittelylaitteilla juoksumattolla, kuntopyörillä, soutulaiteella ja vapailla painoilla.

Vakiovaraukset

Maisemasali

Sisääntulokerroksessa sijaitseva Maisemasali on suurin kuntosalimme. Salilla on Matrixin painopakkalaitteet sekä kaksi Crosstraineria, kaksi juoksumattoa, kaksi soutulaitetta ja kuntopyörää.

Cross-sali

Alakerrassa sijaitsee Cross-sali. Salissa on vapaita painoja, kahvakuulia, kuntopallon heittopaikka, nyrkkeilysäkki, köysi, vastuskumeja, puolapuut, hyppykorokkeita ja jumppapalloja.

Tällä salilla onnistuu kovempikin toiminnallinen treeni.

Voimasali

Voimasali on oivallinen harjoittelupaikka, jos suosit harjoittelussasi levytankoja, käsipainoja, kyykkytelineitä, penkkiä tai muita perinteisiä voimailuvälineitä. Punttimonttunakin tunnettu sali sijaitsee alakerrassa Cross-salin vieressä.

Ulkokuntosali

Kunnonpaikan ranta-alueella sijaitsee ulkokuntosali, joka palvelee niin kevyesti kuntoilevaa, kuin korkealla sykkeellä treenaavaa käyttäjää!

Ulkokuntosali on käyttäjille maksuton.

Kunnonpaikan jäsenyydet

All-jäsenyys: Aqua Sport- & Sport-ryhmät, kylpylä, kuntosalit (1kk irtisanomisajalla)85,00€/kk
Sport, Spa & Gym -jäsenyys: Sport-ryhmät, kylpylä, kuntosalit (1kk irtisanomisajalla)69,00€/kk
Aqua-jäsenyys: Aqua Sport -ryhmät, kylpylä (1kk irtisanomisajalla)69,00€/kk
Sport & Gym -jäsenyys: Sport-ryhmät, kuntosalit (1kk irtisanomisaika)49,00€/kk
Gym-jäsenyys (1kk irtisanomisajalla)39,90€/kk
Kylpyläjäsenyys49,00€/kk
Gym-jäsenyys (12kk määräaikainen)34,90€/kk
Rannekemaksu3,00€

Hieronnat ja spa-hoidot

Hoitokylpylä Harmoniasta löytyy rentouttavat ja hemmottelevat hoidot jaloille, käsille ja koko vartalolle. Tutustu vaihtoehtoihin!

Fysioterapia

Kuntoutuksen ja fysioterapian asiantuntijamme ovat harjoittelusi tukena. Urheilufysioterapia auttaa lihashuollossa ja vammojen ennaltaehkäisyssä tai niiden jälkihoidossa.

Ravitsemusterapia

Oikeanlainen ravitsemus tukee liikunnallisia ja terveydellisiä tavoitteitasi. Ravitsemusterapeutin palvelut löydät fysioklinikalta.