Tutustu muiden yritysten kokemuksiin tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä Kunnonpaikalla!

Kuntotestaukset

Janita Auvinen & Niko Ruuskanen / Mediateko

– Todella asiantuntevassa ohjauksessa vedettiin kuntotestaukset. Ja saatiin kuulla, että ollaan hyväkuntoista porukkaa, Auvinen naurahtaa.

– Sai myös yksityiskohtaisempia vinkkejä, jos halusi kunnossa jotain erityistä osa-aluetta kehittää, myyntipäällikkö Niko Ruuskanen kehuu.

Kiitosta keräsi myös Kunnon Race -kisa, jossa kisattiin leikkimielisesti Amazing Race -tyylisesti haasteita tehden.

– Osa haasteista tehtiin videomuotoisena, ja ne on saanut uuden elämän työyhteisömme arjessa. Niistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Sitten kun vielä saunoimme rantasaunassa ja hyvät ruuat siihen, niin kyllä oli onnellinen ja rentoutunut fiilis päivästä, Ruuskanen myhäilee.

Ruuskanen ja Auvinen pohtivat työhyvinvoinnin olevan iso kokonaisuus, johon kuvatunlaisilla päivillä on iso positiivinen vaikutus. Oma henkinen ja fyysinen jaksaminen, hyvä työergonomia, sekä työpaikan hyvä ilmapiiri ovat asioita, joista työhyvinvointi rakentuu.

– Me tykätään puhua työkavereiden sijaan työystävistä, se kertoo paljon työilmapiirin tärkeydestä, Auvinen päättää.

Mediateko

Työhyvinvointi

Tuija Taattola / Yara

”Hyvinvointikeskuksella järjestettyjä lajikokeiluja Taattola luetteleekin pitkän listan, kuten tekniikkauimakoulu, Fascia Method kehonhuolto, lattaritanssi, ja vesijumppa. Taattola kertoo yhtiön käyttäneen Kunnonpaikan palveluita myös tiimipäivien, kokousten ja eläkejuhlien järjestämiseen.”

– Yrityksessämme toimii erityinen työhyvinvointiryhmä, jonka tehtävänä on edistää näitä asioita. Meillä on pitkät perinteet työhyvinvointiin panostamisessa, ja johdon tuki taustalla. Esimerkiksi urheiluseura Piikki, jonka kautta järjestämme vaikkapa lajikokeiluja Kunnonpaikassa, on perustettu jo vuonna 1969, Taattola kertoo.

– Kyllä kaikki palvelut on aina järjestetty laadukkaasti. Ja tsemppaavaa ja asiantuntevaa porukkaa siellä on, aina jää hyvä fiilis, Taattola kehuu.

Taattola antaa tunnustusta ryhmäliikuntatunneille, kylpylälle ja erityisesti savusaunalle.

– Savusauna on hieno kokemus ja näin mökki-ihmiselle sopiva juttu, Taattola hymyilee.

Yara

Asiakastilaisuudet

Taina Voutilainen / Valio, Osuuskunta Maitosuomi

Osuuskunta Maitosuomella ja Kylpylähotelli Kunnonpaikalla on paljon yhteisiä muistoja monenlaisista tilaisuuksista.
”Kunnonpaikan sijainti ja saavutettavuus sekä palvelutaso ja palvelualttius ovat meille tärkeitä. Kunnonpaikan monipuoliset tilat sopivat niin monipäiväisen seminaarin kuin pienempien palavereiden järjestämiseen.
Kokoustilojen varustelut ovat hyvät ja pyritte kehittämään niitä tarpeitamme vastaaviksi. Keittiö ja ravintola auliisti suunnittelevat ja toteuttavat tarjoilut toiveidemme mukaan. Kokoustilat, ravintolat, majoitustilat, kuntosalit ja kylpylä ovat kätevästi saman katon alla.
Olemme käyttäneet myös erillisen rantasaunan tiloja.”

Olemme hyödyntäneet Kunnonpaikan tarjoamia oheisohjelmia, kuten erilaisia omaehtoisia ja ohjattuja vaihtoehtoja liikkumiseen sisätiloissa ja ulkona. Pysäköinnin sekä kylpylän ja kuntosalien käytön sisältyminen majoituksen hintaan ovat huomion arvoisia kilpailutekijöitä!

Osuuskunta Maitosuomi

Tiimipäivä

Iljan isännöintikeskus

”Henkilöstömme piti koulutuksen antia mielenkiintoisena, uudenlaisena ja positiivisesti erilaisena. Erityisesti Kunnonpaikan erityisohjelma sai paljon kiitosta yllätyksellisyydellään.”

”Tunne koulutuksen jälkeen oli positiivinen ja yrityksen ryhmähenki parantui entisestään. Myös yrityksen uudet työntekijät otettiin porukassa hyvin huomioon. Koulutuksesta on puhuttu vielä monta päivää tämän jälkeen.

Jos työyhteisönne tiimihenkeä tulee parantaa ja olette valmiita heittäytymään on Tiimihengen järjestämät koulutukset Kylpylähotelli Kunnonpaikassa juuri Teitä varten. Annamme koulutuksille 100% suosituksen.

Jatkammekin yhteistyötä myös tulevaisuudessa sen positiivisen merkityksen vuoksi.”

Iljan isännöintikeskus

Juhlat

Anita Hyvönen / Faba

– Järjestimme iltajuhlan Karjakerhon 30 vuotispäivän kunniaksi. Halusimme ohjelmaan ysäritunnelmaa ja erityisesti Movetronin esiintymään. Kunnonpaikka järjesti bändin paikalle, ja lisäksi oikein hyvän DJ:n, Hyvänen kertoo.

Erityisesti tapahtumassa tarjoiltu ruoka sai kehuja osakseen. Hyvönen antaa tunnustusta myös järjestelyiden sujuvuudelle.

– Valitsemamme menu oli todella herkullinen, siitä tuli kiitosta kaikilta. Lisäksi minut järjestävänä tahona vakuutti vaivattomuus, millä tapahtuman sai järjestettyä, Hyvönen jatkaa.

Työhyvinvoinnista puhuttaessa Hyvönen nostaa esiin oman jaksamisen, työilmapiirin ja johtajuuden tärkeyden.

– Erityisesti johtajuuden kehittämiseen on meillä panostettu, että päästään niissä asioissa eteenpäin. Lisäksi meillä on käytössä säännölliset työhyvinvointikyselyt, joiden tulokset sitten käsitellään tiimeissä, Hyvönen mainitsee.

Faba
Marika Hakkarainen
Myyntineuvottelija

Puh. 050 455 8345

marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com

Suunnitellaan yhdessä teidän yhteisölle
ikimuistoinen päivä!

Yleinen tarjouspyyntö

Tyhy vai Tyky?
Meiltä molemmat!

Kunnonpaikka tarjoaa ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos suunnittelette tyky- tai tyhy-päivää, kysy meiltä lisää, niin räätälöidään yhdessä sopiva työhyvinvointipaketti!

Räätälöi juhlasi
Kunnonpaikassa!

Kunnonpaikka on erinomainen juhla- ja tapahtumajärjestäjä. Juhlatilamme ja loistava palvelu takaavat onnistuneet perhe- ja yritysjuhlat. Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Muistathan myös pienempiin juhliin soveltuvan Rantasaunan takkatupineen!

Kokouksista virtaa arkeen!

Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia kokouspalveluita yrityksille ja ryhmille. Yhdistä elämyksiä tai hauskoja aktiviteetteja kokouspäivään – herkullisia kokoustarjoiluja unohtamatta!