Tule liikkumaan Kunnonpaikan ryhmäliikuntatunneille!
Valikoimasta löydät taatusti juuri sinulle sopivan tavan liikkua.
Tutustu ja tule mukaan ryhmäliikuntoihin!

Sport

Monipuolista ryhmäliikuntaa kaikille!

Kunnonpaikan ryhmäliikuntojen tarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivan muodon liikkua! Ryhmäliikunnat rauhoittavasta joogasta kovatempoiseen Kunnon pumppiin!

Valitse omasi!

Varaa ryhmäliikunta Ryhmäliikunta kevät Ryhmäliikunta kesä

Aqua Sport

Ryhmäliikunnan uusi aika on täällä!

Aqua Sport yhdistää veden vastuksen ja keveyden hauskoihin ja varmasti sykkeennostaviin ryhmäliikuntatunteihin. Välineinä käytetään mm. tankoja ja lautoja. Kylpylästä löytyvät Acquapole®- ja Reaxing®-välineet, joilla luodaan lisää mahdollisuuksia, mutta myös kasvatetaan harjoituksen tehoa ja intensiteettiä merkittävästi.

Varaa ryhmäliikunta Ryhmäliikunta kevät Ryhmäliikunta kesä

Jooga & savusaunaillat

Tule nauttimaan joogan sekä savusaunan lämpimästä rauhoittumisen hetkistä Jooga & savusaunailtoihin rantasaunallemme!

Jooga & savusaunaillat

• Lempeä iltajooga rantasaunalla maanantaisin
klo 17–18
Ohjaajana Lisa Soelberg
• Savusauna klo 18–21
• Hinta 25€ / hlö

Seuraavat tunnit
3.6. // 10.6.

Jooga, äänimaljarentoutus & savusaunaillat

• Lempeä jooga ja äänimaljarentous lauantaisin
klo 13:45–15 rantasaunalla
Ohjaajana Lisa Soelberg
• Savusauna klo 15–18
• Hinta 28€ / hlö

Seuraavat tunnit
Tauolla.

*Jooga toteutetaan, mikäli ryhmäkoko on riittävä. Mahdollisista peruutuksista tulemme ilmoittamaan ryhmään ilmoittautuneille asiakkaillemme henkilökohtaisesti.

010 208 7275
hyvinvointi@kunnonpaikka.com

Ilmoittaudu tästä!

Lempeässä iltajoogassa rauhoitumme kehon ja mielen äärelle Yin- ja flow-joogan avulla. Harjoituksen päättää loppurentoutus tai äänimaljarentoutus. Rauhallinen ja hidastempoinen tunti, joka sopii kaikille. 

Tuntikuvaukset Sport & aqua sport

Sport

Baila & Latin tunti on irrottelua eri tanssityyleillä. Tunti sisältää askeleita latinalaistansseista: Samba, Cha cha, Merenque, Jive ja Bachata. Bailataan myös radiohittien ja klassikoiden tahtiin. Keskitytään helppoihin perusliikkeisiin ja lyhyisiin sarjoihin. Pääasia on hauskanpito, sekä tanssista ja musiikista nauttiminen. Et tarvitse tanssiparia tai aikaisempaa kokemusta.

Lihaskuntotunti, jossa alkuhiet saavutetaan mukaansatempaavien rytmien tahdissa. Lihaskunto-osuudessa tehdään liikkeitä mm. pumppitangoilla, käsipainoilla ja vastuskuminauhoilla. Tunnin lopussa hetki palauttavalle venyttelylle.

Menevään musiikkiin tehtävä Flow4Fit on koko kehon kiinteytystunti joka on saanut vaikutteita myös jooga- ja taolaisista energiaharjotteista, fascia- ja mobility liikkeistä sekä modernista tanssista.
Tunti sisältää koko kehon kiinteytyksen jonka jälkeen rakennamme tanssillisen flowsarjan musiikkiin. Tunti on keskiraskas, mutta liikkeet ovat helposti omaksuttavia ja vaihtoehtoja on eritasoisia, joten tunti sopii myös aloittelijoille. Tavoitteena on löytää kehoon uudenlaista liikkuvuutta ja voimaa sekä tasapainoa ja kehotietoisuutta.

Lämpimästi tervetuloa!

Core RPV on tiukka lihaskuntopainotteinen täsmätunti reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunnilla tehdään omalla kehonpainolla lihasvoimaharjoittelua sekä käytetään monipuolisesti välineitä. Mukaansatempaava tunti alkaa lämmittelyllä ja päättyy lyhyisiin palauttaviin venyttelyihin. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Core tunti sisältää harjoituksia syville ja pinnallisille keskivartalon lihaksille. Pääpaino on liikeharjoituksien tekniikassa. Käytämme harjoittelussa palloja, vastuskumeja sekä levy- ja käsipainoja. Uutuutena opettelemme Flow Tonic-liukureiden käyttöä harjoituksissa.

Toiminnallista treeniä, jossa kehitetään lihasvoimaa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Tunti alkaa lämmittelyllä, katsotaan liikkeiden tekniikat, jonka jälkeen tehdään liikkeitä aikaa tai toistoja vastaan yksin tai pareittain. Oman kehonpainon lisäksi liikutellaan mm. kahvakuulia ja levytankoja, eli olethan aiemminkin treenannut näiden kanssa, niin pysyt tunnin menossa mukana! Tunnilla on lupa painaa täysillä ja ottaa kropasta kaikki irti!

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tuntiin sisältyy liikkuvuusharjoittelua, dynaamisia täsmävenyttelyjä, liikehallintaharjoittelua sekä välillä faskiakäsittelyä pallolla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Helppoja perusliikkeitä ja lyhyitä sarjoja sisältävä tanssitunti, jossa tansseina latinalaisista tansseista mm. samba, cha cha, jive, reggaeton ym.
Saat myös tarvittaessa ammattilaisen vinkkejä askeltekniikkaan, mutta tunnilla on tärkeintä saada hiki pintaan ja hymy huulille!

Jos haluat hioa tarkemmin lattaritanssien askelkuvioita, on sunnuntain lattaritekniikkatunti paras siihen. Tunnin teema ja tanssit vaihtelevat monipuolisesti. Tunnilla käydään yleensä kahden eri lattaritanssin askeleita ja askelkuvioita läpi. Tunti soveltuu tanssin perusaskeleet jo hallitseville. Valloittava ohjaaja ja mukaansatempaava musiikki vie varmasti tällä tunnilla sinut mennessään!

Latinalaistanssien perusasiat hallitseville tanssitunti, joka sisältää hieman haasteellisempia koreografioita ja askeltekniikkaa. Koreografioita jatketaan kauden edetessä ja hiotaan myös latinalaistanssien askeltekniikkaa.

Lavoilta tuttuja tanssilajeja soolona tanssien, et siis tarvitse paria!
Tanssilajeina mm. bugg, valssi, tango, humppa, foxi, cha cha, rumba, salsa ja samba. Hyvän mielen tanssiliikuntaa kotimaisen iskelmän tahtiin. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt. 

Perjantain lempeällä joogatunnilla yhdistyvät Yin-jooga ja rauhalliset flow-jooga -sarjat. Harjoitus sopii kaikille. Tule rauhoittamaan keho ja mieli ihanasti viikonloppuun. Tunnille osallistuakseen ei tarvitse ottaa mukaan omia välineitä.

Flow-jooga on tehokas kehoa vahvistava ja huoltava tunti. Tuntiin sisältyy flowmainen lämmittelyosuus, voimaharjoittelu vaihtelevien joogasta johdettujen liikkeiden avulla, sekä venyttelyosuus, jossa lisätään kehon liikkuvuutta eri menetelmillä. Tunnilla saatetaan käyttää välineitä, kuten jalkapainoja, joogatiiliä ja jumppakeppiä. Tunti on keskiraskas, mutta koreografialtaan helppo ja sopiva myös joogaa aloitteleville. Tunti tehdään menevään musiikkiin.

Yin-jooga on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Asennoissa viivytään pitkään, noin 2–5 minuuttia, mikä mahdollistaa venytyksen myös syvälle niveliin, jänteisiin ja ympäröiviin sidekudoksiin. Harjoitus sopii moneen, rentoutumiseen, palautumiseen tai avaamaan jäykkää kehoa. Yin-jooga on helppoa tehdä ja sopii kaikentasoisille.

Yin & Yang liikkeet palauttavat lempeästi kehoa ja mieltä arjen kiireistä läsnäolevaksi tähän hetkeen. Pitkään paikallaan olevilla Yin-joogaliikkeillä ja rauhallisilla Yang-joogaliikkeillä tuodaan kehoon ja mieleen rentoutta ja harmoniaa. Tunti on kevyt ja sopiva kaikille.

Kahvakuulatreenin perustana ovat heilurimaiset liikkeet ja painonnostosta tutut perusnostot. Kahvakuulaharjoittelu vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, sillä liikkeiden perustana on vahva keskivartalon tuki. Tavoitteena on tehdä hallittuja ja suoritustekniikoiltaan puhtaita liikkeitä. Harjoittelu aloitetaan perusliikkeistä, joista edetään maltillisesti kohti haastavampia liikkeitä.

Kunnonpumppi on tehokas lihaskuntotunti, jossa käytetään välineinä pumppitankoja, käsipainoja, vastuskuminauhoja, steppilautoja. Alkulämmittelyssä on helppoja perussarjoja tai lämmittely voidaan tehdä välillä steppilaudalle askeltaen. Tunnin lopussa hetki palauttaville venyttelyille.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan erilaisia nyrkkeilytekniikoita parin kanssa hanskoihin, varjonyrkkeillen tai nyrkkeilysäkkeihin lyöden. Tunnin alussa lämmitellään lajinomaisilla harjoitteilla ja tunnin aikana tehdään myös lihaskuntoharjoitteita.
Harjoittelun tavoitteena on kunnon kohottaminen, erilaisten nyrkkeilytekniikoiden oppiminen ja motoriikan kehittäminen. Kuntonyrkkeily parantaa eri lihasryhmien kestävyyttä ja voimaa. Erityisesti käsivarsien, keskivartalon ja jalkojen lihasvoima paranee. Lisäksi kuntonyrkkeily vaikuttaa reaktionopeuteen, koordinaatioon ja liikkuvuuteen. Kuntonyrkkeily on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa vauhdikasta ja hauskaa liikuntaa vaihtelevien nyrkkeilytekniikoiden parissa.

Tunnilla harjoitetaan lihaksia kokonaisvaltaisesti painojen ja vastuskuminauhojen avulla. Tunti aloitetaan lämmittelyllä ja päätetään lyhyeen palautukseen. Jos haluat tehokkaan harjoituksen lihaksille, on power-lihaskuntotunti sopiva sinulle.

Tunnilla tehdään liikkuvuutta parantavia harjoitteita, jotka auttavat vähentämään lihaskireyksiä ja kehon virheasentoja. Lihaskuntoliikkeet tehdään oman kehon painolla tai vaihtelevasti eri välineitä hyödyntäen. Tavoitteena on, että jokainen löytää tunnilta liikkumisen iloa ja sopivasti haastetta omaan treeniin. 

Kiinteytys-tunnilla lähdetään hikoilemaan ja treenaamaan energisen musiikin siivittämänä!
Tunnilla palataan vanhoihin kultaisiin aerobic-liikkeisiin ja -askeleisiin, sekä näiden lisäksi tehdään muita erilaisia ja monipuolisia kehoa työstäviä liikkeitä.
Tunnin alkupuoliskolla nostatetaan alkulämmittelyn jälkeen sykettä ja laitetaan hiki pintaan, ja tunnin loppupuolella tehdään lihaskuntoharjoitus loppuverryttelyitä unohtamatta

Kehonhuolto on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti, jossa on vaikutteita eri kehonhuoltomenetelmistä. Tunnilla käytetään mm. rullaa ja omaa kehoa. Rauhallisesta tahdistaan huolimatta tunnet harjoittelun tehokkuuden välittömästi: dynaamiset liikkeet ja kehon huoltaminen rullan avulla lisäävät liikkuvuutta ja rullailulla onkin paljon samoja hyötyjä kuin hieronnalla. Liikkeet tehdään omaan tahtiin. Tunnilla ei tarvitse kenkiä. Tunti sopii kaikille.

Kuntopiiriharjoittelussa yhdistyvät perinteiset kuntosaliharjoittelun periaatteet. Ohjelma suunnitellaan niin, että mahdollisimman moni lihasryhmä saa harjoituksen ja harjoitusohjelmat kuormittavat tasapuolisesti koko kehoa tai vaihtuvasti keskitytään esim. jalkoihin tai ylävartaloon. Kunnonpaikassa toimii
neljä ohjattua kuntosali-circuit ryhmää, johon voit tulla mukaan ja saada ohjausta pitkäkestoisempaan ja nousujohteiseen harjoitteluun.

Pilateksen tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Hallituilla ja rauhallisilla liikkeillä tavoitellaan oikeaoppista lihasten toimintaa, lihastasapainoa ja kehon hyvää ryhtiä. Liikkeillä haetaan voimaa erityisesti keskivartalon alueelle ja liikkuvuutta rintarankaan. Pilateksen teho perustuu kuuteen periaatteeseen: keskivartalon syvien lihasten käyttö, kontrolli, tarkkuus, hallittu hengittäminen, keskittyminen ja liikkeen virtaus.

Aqua Sport

SUP-jooga vie harjoituksesi pois matolta veden päälle! SUP-laudalla jooga on paitsi hauskaa, myös haastavaa ja mikä parasta voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, upeista maisemista ja rentoutua kuunnellen veden ja luonnon ääniä. SUP-joogatunti on täydellinen harjoitus koko keholle, jossa yhdistyy voima ja venyttely. Harjoittelu kehittää erityisesti tasapainoa ja kehon hallintaa.

SUP-joogatunnille voivat osallistua kaikki eikä aikaisempi kokemus ole välttämätön. Iloinen ja avoin mieli, halu kokeilla uutta ja uimataito riittävät aloittamaan joogaharjoittelun laudan päällä.

Pukeudu mukaviin urheiluvaatteisiin, joissa sinun on helppo liikkua ja venytellä. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, jotta voit tarvittaessa keventää tai lisätä vaatteita säätilan mukaan.
Hyvällä kelillä tunnit järjestetään Kallaveden rannalla, mutta huonon sään sattuessa kylpylässä pidetään korvaava Reax Aqua Yoga -tunti.

Monipuolista liikuntaa vedessä musiikin tahdissa. Harjoitukset sopivat hyvin kaikenikäisille ja –kokoisille vesiliikunnasta pitäville, jotka haluavat liikkua tehokkaasti ja turvallisesti. Vesi moninkertaistaa liikkeiden tehon ja samalla kun vesijumppa on hyvä voima- ja kestävyysharjoittelun muoto, se on lempeä ja turvallinen nivelille. Uimataito ei ole välttämätön, sillä harjoitukset tehdään seisten pohjassa tai tangosta kiinni pitäen.

Tunti sisältää lyöntejä, potkuja ja näiden yhdistelmiä luoden kovatehoisen ja mukaansa tempaisevan tunnin altaassa. Tunnin harjoitteet kehittävät monipuolisesti lihaskestävyyttä ja aerobista kuntoa. Harjoitukset sopivat hyvin vesiliikunnasta pitäville, jotka haluavat liikkua tehokkaasti kovalla sykkeellä. Tunnilla käytetään välineinä nyrkkeilysäkkiä sekä veden vastusta tehostavia pienvälineitä.

Circuit-harjoittelussa yhdistyvät perinteiset kiertoharjoittelun periaatteet. Ohjelma suunnitellaan siten, että suuret lihasryhmät kuormittuvat tasapuolisesti. Monipuolinen treeni kehittää sekä kestävyyttä, voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Välineinä käytetään Acquapole®-tankoja, Elastic Pole- vastuskuminauhoja, vesikuntopyöriä, juoksumattoja ja vesitrampoliinejä. Jos leuanveto ei vielä onnistu, niin tällä tunnilla se on mahdollista, ja se voidaan tehdä turvallisesti.

Tehokasta liikuntaa vedessä musiikin vauhdittamana. Harjoitukset sopivat hyvin kaikenikäisille ja -kokoisille vesiliikunnasta pitäville, jotka haluavat liikkua tehokkaasti ja turvallisesti sykettä nostaen. Vesi moninkertaistaa liikkeiden tehon kehittäen voima- ja kestävyysharjoittelua ollen kuitenkin lempeä ja turvallinen nivelille. Välineenä käytetään vesitrampoliineja.

Acquapole® mahdollistaa yli 150 erilaista harjoitetta, joilla voidaan kehittää lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Mukaansatempaava tunti, jossa tehdään reippaan musiikin tahdissa liikkeitä. Syke nousee ja lihasvoima kehittyy. Vedessä pystyt tangolla siihen, mihin kuivalla maalla voisit vaan haaveilla. Pystyt säätelemään kuormituksen tunnilla oman voima- ja kestävyystasosi mukaan.

Acquapole®-välineistöllä tehty kovatempoinen intervallitreeni vedessä. Sykeosioiden välissä matalalla teholla tehty palauttelu. Harjoituksessa kuormitetaan monipuolisesti koko kehoa. Tämä harjoitus on hyvä valinta, jos haluat tehdä lyhyessä ajassa tehokkaan treenin.

Aqua Dance on mukaansatempaava vesijumppatunti. Tunnilla tanssitaan altaassa rytmikkään musiikin tahtiin mm. salsaa, sambaa, tangoa ja rokkia. Vesi toimii tehokkaana vastuksena samalla kun pidetään hauskaa!

AF on toiminnallinen treeniohjelma, joka on suunniteltu parantamaan tasapainoa, ketteryyttä ja voimaa. Tunnilla käytettään kevyitä painoja ja joustavia vastuksia. Pulahda välillä altaaseen ja haasta itsesi laudalla haastaviin tasapaino- ja koordinaatio harjoituksiin, voimaharjoittelua unohtamatta.

Käy säännöllisesti RAM tunneilla ja saa lihaksistollesi kaunis kiinteä muoto. Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman kehittävää ja nousujohteista, tarvitaan vähintään yksi Reax Aqua Muscle tunti viikossa. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja lihaskunto-osuuden. Hikoile, hengästy ja tunne kuinka menevä musiikki ja ryhmän fiilis tempaavat sinut ylittämään itsesi – joka ikinen kerta, kuntotasosta riippumatta.

Löydä uusi vivahde pilatekseen Reax Raft laudalla. RAP tunnilla on tavoitteena kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Hallituilla ja rauhallisilla liikkeillä tavoitellaan oikeaoppista lihasten toimintaa, lihastasapainoa ja kehon hyvää ryhtiä. Liikkeillä haetaan voimaa erityisesti keskivartalon alueelle ja liikkuvuutta rintarankaan. Pilateksen teho perustuu kuuteen periaatteeseen: keskivartalon syvien lihasten käyttöön, kontrolliin, tarkkuuteen, hallittuun hengittämiseen, keskittymiseen ja liikkeen virtaukseen. Reax Raft lauta edistää lihasten rentoutumista vesiaallon liikkeen vuoksi.

Jooga Reax Raft laudalla huoltaa kehoa ja rauhoittaa mieltä edistäen kehon tasapainoa, venyvyyttä ja voimaa. RAY tunnilla on vaihtuva teema, jossa keskitytään eri kehonosien harjoitteluun. Reax Raft laudalla tehty harjoitus mahdollistaa erinomaisesti syvien lihasten aktivoinnin, mikä vahvistaa perinteisten jooga asentojen etuja.

Ryhmäliikuntapalveluiden hinnasto

Sport-tunti, kertamaksu12,00€
Sport-tunti, sarjalippu x10
Sport-tunti, sarjalippu x15
100,00€
135,00€
Lattaritekniikka15,00€
Aqua-tunti, kertamaksu16,00€
Aqua-tunti, sarjalippu x10130,00€
Vesijumppa, kertamaksu12,00€
Vesijumppa, sarjalippu120,00€
Osta jäsenyys

Kunnonpaikan jäsenyydet

All-jäsenyys: Aqua Sport- & Sport-ryhmät, kylpylä, kuntosalit (1kk irtisanomisajalla)85,00€/kk
Sport, Spa & Gym -jäsenyys: Sport-ryhmät, kylpylä, kuntosalit (1kk irtisanomisajalla)69,00€/kk
Aqua-jäsenyys: Aqua Sport -ryhmät, kylpylä (1kk irtisanomisajalla)69,00€/kk
Sport & Gym -jäsenyys: Sport-ryhmät, kuntosalit (1kk irtisanomisaika)49,00€/kk
Gym-jäsenyys (1kk irtisanomisajalla)39,90€/kk
Kylpyläjäsenyys49,00€/kk
Gym-jäsenyys (12kk määräaikainen)34,90€/kk
Rannekemaksu3,00€

Etusetelit ja liikuntaedut

Meillä voit maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä, e-passin liikuntasaldolla, Eazybreakillä, Edenred mobiilin liikunta- ja hyvinvointisaldoilla tai Smartum mobiilin liikuntasaldolla seuraavia palveluitamme. Edut ovat henkilökohtaisia.

Kertaliput

 • Kuntosali-kertakäynti 9,00€
 • Kylpylä-kertakäynti 16,00€
 • Kylpylä- ja kuntosali -kertakäynti yhdessä 20,00€
 • Ryhmäliikunta-kertakäynti, Aqua Sport (kylpylän ryhmäliikuntatunnit) 16,00€
 • Ryhmäliikunta-kertakäynti, Sport (muut, kuin kylpylän ryhmäliikunnat; ei lattaritekniikka) 12,00€

Sarjaliput

 • Kuntosali-sarjalippu, 10 käyntikertaa 75,00€
 • Kylpylä-sarjalippu, 10 käyntikertaa 130,00€
 • Kuntosali- ja kylpylä -sarjalippu, Aqua Sport (kylpylän ryhmäliikuntatunnit) 10 käyntikertaa 165,00€
 • Ryhmäliikunta-sarjalippu, Sport (muut, kuin kylpylän ryhmäliikunnat; ei lattaritekniikka) 10 käyntikertaa 100,00€

Sarja- ja kertaliput, sekä jäsenyydet ladataan rannekkeelle. Rannekkeen hinta on 3€. Ranneketta ei voi maksaa liikuntaeduilla.

Voit ostaa e-passin tai Smartum mobiilin hyvinvointisaldoilla seuraavia palveluitamme. Edut ovat henkilökohtaisia.

 • Hieronta 20 min, 31,00€
 • Hieronta 50 min, 55,00€
 • Hieronta 80 min, 72,00€

Voit ladata palvelut myös lahjakortille, joka käy lunastettaessa yllä oleviin liikuntapalveluihin- ja hyvinvointipalveluihin. Lahjakortti on henkilökohtainen ja voimassa 12kk ostopäivästä.

Peruutusehdot

Muistathan perua paikkasi vähintään 8 tuntia ennen liikuntatunnin alkua, mikäli olet estynyt saapumasta paikalle.
Kolmesta perumattomasta käyntikerrasta tunnus menee lukkoon, ja vasta sakkomaksun (15€) suorittamalla saa tunnuksen taas käyttöön.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka