Hyvinvointikurssit ja tuetut lomat

Taloudellisesti tuetut aikuisten hyvinvointikurssit ovat sisällöltään ainutlaatuisia, osallistujien kiittämiä kokonaisuuksia, joilla saat uutta näkökulmaa hyvinvointiisi ja toimivat työkalut onnistuneeseen, pysyvään elintapamuutokseen.

PHT-hyvinvointivalmennuskurssit

PHT:n taloudellisesti tuetut aikuisten hyvinvointikurssit ovat osallistujien kiittämiä kokonaisuuksia, joilla saat uutta näkökulmaa hyvinvointiisi ja toimivat työkalut elintapamuutokseen.

Kunnonpaikassa toteutetaan PHT-kursseja ympäri vuoden. Lue lisää ja hae kurssille!

Lue lisää!

Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) järjestää lomia niille, joilla ei muulla tavoin ole mahdollisuutta lomailuun. MTLH järjestää lomia lapsiperheille, työikäisille ja ikääntyneille, sekä erityislomia eri kohderyhmiin kuuluville henkilöille.

Kunnonpaikassa toteutetaan omaishoitaja ja hoidettava-, voimaa vertaisuudesta-,  ja työt takana -lomia.

Lue lisää!

Hyvinvointilomat

Hyvinvointilomat ry järjestää tuettua sosiaalista lomatoimintaa. Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Kunnonpaikassa toteutetaan aikuisten hyvinvointilomia.

Lue lisää!

Solaris-lomat

Solaris-lomat järjestää arjesta selviytymistä tukevia täysihoitolomia vähävaraisille ihmisille, joilla ei ole muutoin mahdollisuutta lomaan kodin ulkopuolella. Tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia, luoda ihanteellinen ympäristö vertaistukeen ja lisätä yhteiskunnallista osallisuutta.

Kunnonpaikassa toteutetaan aikuisten Solaris-lomia.

Lue lisää!
Pariskunta

Naiset Yhdessä ry

Naiset Yhdessä ry järjestää naisille, pariskunnille ja perheille tuettuja lomia, jotka tarjoavat mahdollisuuden lepoon ja sekä fyysiseen että henkiseen virkistäytymiseen. Lomat toteutetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stean avustuksella.

Kunnonpaikassa toteutetaan aikuisten Nasy-lomia.

Lue lisää!