Hyvinvointi- ja terapiapalvelut

Hyvinvointi- ja terapiapalvelut edistävät työ- ja toimintakykyä ja tukevat hyvinvointia ja jaksamista. Fysioklinikan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa oikeanlaisen tuki- ja kuntoutusmuodon valinnassa. 

Kylpylähotelli Kunnonpaikan viihtyisillä liikunta-, kuntosali- ja allasterapiatiloilla varmistamme, että kuntoutus tapahtuu aina sopivissa olosuhteissa.

Fysioklinikka

Allasterapia on erinomainen kuntoutusmuoto monissa tuki-, liikunta- ja hengityselinvaivojen, neurologisten sairauksien ja leikkausten jälkeisissä kuntoutuksissa sekä vaikeavammaisten kuntoutuksessa.

Lue lisää

Hoida itseäsi ajoissa ja ennaltaehkäisevästi, jotta kehosi voi hyvin. Hoitojen perustana on yksilöllinen, fysioterapeuttinen tutkimus, jonka pohjalta teemme hoitosuunnitelman ja yksilölliset harjoitukset, joilla saat apua mm. selän oireisiin, olkapää- ja polvivaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

Alaraajojen ja jalkaterien tilanne olisi hyvä tarkastuttaa jalkaterapeutilla. Erityisryhmien, kuten diabeetikkojen ja reumaatikkojen, tulisi käydä säännöllisesti hoidossa useamman kerran vuodessa.

Lue lisää

Kinesioteippausta voidaan käyttää akuuteissa vammoissa (turvotuksen hoito), pitkittyneissä ylikuormitustiloissa (tenniskyynärpään hoito) sekä monien tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksessa.

Lue lisää

Manuaalinen lymfaterapia on rentouttava hoito, joka vähentää turvotusta ja kipua sekä nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta. Lymfaterapian tarkoituksena on elvyttää imusuonten toimintaa. Hoidossa käytettävät otteet ovat kevyitä, pumppaavia ja kivuttomia.

Lue lisää

Saako ruokavaliosta riittävästi ravintoaineita? Tukeeko ruokavalio liikunnallisia tavoitteita, painonhallintaa tai jaksamista? Monipuolinen ja riittävä ravitsemus on keskeinen hyvinvointiin ja elämänlaatuun vaikuttava tekijä.

Lue lisää

Toimintaterapiasta hyötyvät ihmiset, joilla on sairaudesta, vammautumisesta tai elämäntilanteesta aiheutuvia vaikeuksia selvitä päivittäisistä toiminnoista. Asiakkaan kanssa laaditaan arvioinnin pohjalta yksilölliset toimintaterapian tavoitteet ja toimintaterapiasuunnitelma. Tarjoamme toimintaterapiaa kaikenikäisille.

Lue lisää

Kunnonpaikan ammattitaitoisesta fysioterapeuttitiimistä löytyvät asiantuntijat avuksi myös lantionpohjan ongelmiin. Lantionpohjan toiminnanhäiriöistä, kuten krampeista, kivuista ja virtsankarkailusta, kärsivät kaikenikäiset naiset ja miehet.

Lue lisää
Avoterapiapalveluiden hinnasto
Fysioterapia 30/45/60 min54€/68€/78€
kotikäyntilisä +50%
Fysioterapia etäkuntoutuksena 30/45/60 min54€/68€/78€
Allasterapia / Aqua Reha 30/45/60 min58€/81€/104€
Toimintaterapia 60 min78€
kotikäyntilisä +50%
PhysioTouch® 30/40/60 min51€/64€/93€
Neurotrac-laitehoito 60 min
(1. kerralla anturi +27€)
93€
Jalkaterapia 50 min 62€
Jalkaterapeutin ohjaus 50 min
+Kirjallinen kooste
62€
+35€
Ravitsemusterapeutin ohjaus 30/45/60 min57€/81€/104€
Ravitsemusterapeutin ohjaus 45 min
+ kirjallinen ruokapäiväkirja-analyysi
105€
Psykologin vastaanotto 45/60 min81€/104€
Huippukylmähoito 15 min / 3x sarja / 5x sarja25€/65€/100€
Huippukylmähoito, XCryo-hoitolisä muun terapian yhteydessä18€

Uutuus! X°CRYO™ -huippukylmähoito nyt Kunnonpaikassa!

Suomessa kehitetty huippukylmähoitolaite X°CRYO™ on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin kylmähoitoihin eri puolille kehoa. X°CRYO™ voi mahdollisesti lisätä mukavuutta ja tukea erilaisiin hoitotilanteisiin esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä.

X°CRYO™ kylmähoidot:
1 hoitokerta 25€ 3× sarja 65€ 5× sarja 100€

X°CRYO-huippukylmähoidon parhaat vaikutukset saavutetaan 3–5 hoitokerran sarjoilla, jotka voidaan yhdistää esim. fysioterapian tai hieronnan yhteyteen.

Varaa hoitoaika & tutustu kylmähoitoon!
010 208 7275 tai hyvinvointi@kunnonpaikka.com

Varaa hoito

Käytä kylpylää ja kuntosalia veloituksetta koko hoitosarjan ajan!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran fysioterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko 4 kk ajan veloituksetta!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Terhi Kauppinen
Asiantuntija
Puh. 044 7889 488 terhi.kauppinen@kunnonpaikka.com Soittoaika ma–to klo 8–14

Fysioterapiaa lähellä Kuopiota

Kylpylähotellli Kunnonpaikka on kokenut kuntoutuksen tarjoaja, joka sijaitsee Siilinjärven Vuorelassa, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta. Meille on helppo tulla!

Fysioterapia hoitaa ja ehkäisee

Teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman ja suunnittelemme yksilölliset harjoitukset vaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Asiantuntevat fysioterapeutit

Meillä työskentelee yli 10 ammattitaitoista ja kokenutta terapeuttia kuntoutuksessa ja fysioklinikalla. Tutustu henkilökuntaamme!