Koe Kallaveden kauniit rantamaisemat ja nauti luonnon läheisyydessä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion torilta. Kylpylähotellin ympäröivä luonto ja upeat järvimaisemat palauttavat arjen kiireestä olit sitten matkalla työn merkeissä, lomalla perheen kesken tai viihteellä ystävien kanssa.

Tarjoukset Hotelli Hostelli Panorama-iglut

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen

Kunnonpaikka on täynnä tekemistä, viihdettä ja mukavaa yhdessäoloa, olit sitten yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Aktiviteetit ulkona ja sisällä piristävät mieltä ja kehoa. Rentoutuminenkin on meillä sallittua ja suositeltavaa: Yövy kylpylähotellin viihtyisissä huoneissa ja anna kylpylän aaltojen ja Harmonia Span kauneus- ja hemmotteluhoitojen helliä. Ravintolamme ja kahvilamme kattavat pöydän vieraillemme aamiaisesta á la carte -illallisiin ja iltaviihde kutsuu irrottautumaan arjesta.

Saat aina parhaan päivän hinnan varaamalla kylpylähotellin varaamon kautta – tulitpa lomalle sitten yksin, kaksin tai vaikka perheen kanssa. Katso päivän hinta Kunnonpaikan verkkokaupasta

Majoitus igluveneessä

AuroraHut® on igluvene™ ja kahden hengen panoraamasviitti kylpylähotellin rannassa. Igluveneen sisältä on esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin.

AuroraHut®-igluvene

Ympärivuotista ekologista luontomatkailua
—luonnossa luontoa rasittamatta

Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHut®, lasinen igluvene™. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti tarjoaa rentouttavaa ja tunnelmallista loma-asumista luonnon äärellä kylpylähotellin palveluista nauttien. 

Igluveneen esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin takaavat unohtumattoman matkailuelämyksen joka ei hetkessä unohdu.

Igluveneen™ varustukseen kuuluvat kaikki elämykselliseen majoitukseen tarvittava: laadukas 140 cm leveä parisänky, lämpötuuletettu naulakko, kylpytakit ja -tossut, kompostoiva kuivakäymälä, ruokakellari, minikeittiö sekä vesipullot kahdelle.

Huomioithan, että igluveneessä ei ole suihkutilaa, mutta suihku ja sauna ovat saatavilla päärakennuksessa kylpylän yhteydessä, Igluveneeseen tulee vesi säiliöstä, mutta sitä ei voi käyttää juomavedeksi. Kaikissa igluveneissä on myös oma laituri. Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen hotellin vastaanoton kautta.

Varaa huone

Hinta:

  • 190€ /vrk

Hinta voimassa 31.8.2024 asti.

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com
AuroraHut
Kunnonpaikka_AuroraHut_WEB_1

Hotelli

Hotellissamme on 137 ilmastoitua huonetta monenlaiseen tarpeeseen yhden hengen huoneesta väliovellisiin perhehuoneistoihin. Kaikissa huoneissamme on käytössä veloituksetta langaton internet yhteys. Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15 ja luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. 

Lemmikit: osassa hotellin huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa lisämaksusta (15€ /lemmikki /vrk; max yhteensä 45€ /oleskelu). Varaathan lemmikkihuoneen etukäteen.

Standard huone
Kylpyhuone

Kylpylähotellin Standard kahden hengen huone

Standard-huoneissa on kaksi erillistä yhden hengen vuodetta, oma kylpyhuone suihkulla, TV, hiustenkuivaaja sekä suurimassa osassa huoneita silitysrauta ja -lauta.

Huoneen koko n. 20 m².

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Osaan huoneistamme ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Huoneeseen saatavilla yksi lisävuode sekä lapsen matkasänky lisämaksusta.
Huonetyyppiin ei sisälly kylpytakit, vuokraus mahdollista hotellin vastaanotosta.

Varaa huone

Kylpylähotellin Superior Forest View kahden hengen huone

Superior Forest View -huoneidemme varusteluun kuuluvat  100 cm leveät erilliset vuoteet, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Superior Forest View -huoneissa on uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet. Huoneen ikkunasta on rauhallinen näköala takapihan puistikkoon.

Huoneen koko n. 20 m².

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Huoneeseen saatavilla yksi lisävuode sekä lapsen matkasänky lisämaksusta.

Varaa huone
superior_forest_view
Kylpyhuone
Superior_lake view
Kylpyhuone
superior lake view

Kylpylähotellin Superior Lake View kahden hengen huone

Superior Lake View -huoneidemme varusteluun kuuluvat 180 cm leveä parivuode tai 100 cm leveät erilliset vuoteet, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Superior Lake View -huoneissa on parveke ja näköala Kallavedelle, uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet.

Huoneen koko n. 20 m².

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Huoneeseen saatavilla yksi lisävuode sekä lapsen matkasänky lisämaksusta.

Varaa huone

Kylpylähotellin Junior Suite

Junior Suite -huoneissamme on 180 cm leveä parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, oma kylpyhuone suihkulla, oma pieni sauna, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Junior Suite -huoneissa on iso parveke ja upea näköala Kallavedelle, uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet. Huoneet ovat tilavia ja niistä löytyy myös sohva-alue rentoon oleskeluun. 

Huoneen koko n. 33 m².

Varaa huone
Juniorsviitti1
Juniorsuite sauna
Kylpyhuone
1hh
Standard kylpyhuone

Kylpylähotellin Standard yhden hengen huone

Yhden hengen huoneissamme on 100 cm yhden hengen vuode, oma kylpyhuone suihkulla, TV ja hiustenkuivaaja.

Huoneen koko n. 18 m².

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Osaan huoneistamme ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta.
Huonetyyppiin ei sisälly kylpytakit, vuokraus mahdollista hotellin vastaanotosta.

Varaa huone

Kylpylähotellin perhehuone (Family room)

Perhehuoneidemme varusteluun kuuluvat kaksi erillistä 100 cm vuodetta ja vuodesohva, oma kylpyhuone, aikuisten kylpytakit ja -tossut, TV, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta- ja lauta. Perhehuoneessa on uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet. Osassa huoneista on parveke. 

Osa perhehuoneista on kytkettävissä toiseen huoneeseen väliovella, jolloin tilasta tulee perhehuoneisto. Molemmissa huoneissa on kaksi erillistä 100 cm vuodetta, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta ja lauta, lisäksi toisessa huoneessa vuodesohva. Molempien huoneiden kalusteet ja pintamateriaalit uusittu lähiaikoina.

Huoneen koko n. 33 m².

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Molempiin huoneisiin lisävuodemahdollisuus lisämaksusta. Osaan perhehuoneista ja huoneistoista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta.

Varaa huone Tutustu aktiviteetteihin
superior lake view

Hostelli

Budjettiystävällistä majoitusta hotellin palveluilla hostellin kahdeksassa neljän hengen huoneessa. Hostellihuoneessa on kaksi kerrossänkyä neljälle hengelle sekä yksityinen kylpyhuone.
Kuntosalien ja kylpylän käyttö, sekä pysäköinti on majoittumisen ajan veloituksetonta.

Varaukset hostelliin vain myyntipalvelumme kautta myynti@kunnonpaikka.com tai 044 7476 560.

Hostelli
Hostelli wc

Hostelli – neljän hengen huone

Hostellihuoneissa on kaksi kerrossänkyä, joissa on vuodepaikat neljälle henkilölle, oma kylpyhuone suihkulla, pyyhkeet sekä TV. 

Hostelliimme ei voi majoittua lemmikkien kanssa, mutta hotellin huoneista löydät myös lemmikkiystävällisiä huoneita. 

 

Hyvä asiakas

Olemme luopuneet muovisekoitteisista kertakäyttöpefleteistä.
Tuothan oman pefletin mukanasi saapuessasi kylpylään.
Voit ostaa pefletin myös kylpylän vastaanotosta.

Tällä teolla säästämme 2800kg muovia vuodessa.

Hinta
0,50€ / pefletti
Suurperhe 5-8 hlö 2€ pefletit koko perheelle. 

Kunnonpaikassa majoituksen hintaan kuuluu