Koe Kallaveden kauniit rantamaisemat ja nauti luonnon läheisyydessä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion torilta. Kylpylähotellin ympäröivä luonto ja upeat järvimaisemat palauttavat arjen kiireestä olit sitten matkalla työn merkeissä, lomalla perheen kesken tai viihteellä ystävien kanssa.

Hotelli Hostelli Igluveneet Tarjoukset

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen

Kunnonpaikka on täynnä tekemistä, viihdettä ja mukavaa yhdessäoloa, olit sitten yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Aktiviteetit ulkona ja sisällä piristävät mieltä ja kehoa. Rentoutuminenkin on meillä sallittua ja suositeltavaa: Yövy kylpylähotellin viihtyisissä huoneissa ja anna kylpylän aaltojen ja Harmonia Span kauneus- ja hemmotteluhoitojen helliä. Ravintolamme ja kahvilamme kattavat pöydän vieraillemme aamiaisesta á la carte -illallisiin ja iltaviihde kutsuu irrottautumaan arjesta.

Saat aina parhaan päivän hinnan varaamalla kylpylähotellin varaamon kautta – tulitpa lomalle sitten yksin, kaksin tai vaikka perheen kanssa. Katso päivän hinta Kunnonpaikan verkkokaupasta

Kylpylähotellin tarjoukset

Ajankohtaisia hotellitarjouksia juuri sinulle!

Kylpyläviikonloppu Kunnonpaikassa (2 vrk)

Kylpyläloma Kuopion kupeessa tarjoaa monipuolista tekemistä jokaiselle! Tule tanssimaan, nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä sekä ruokailemaan valmiista pöydästä. Viikonlopun kylpyläloma sisältäen puolihoidon, tanssiliput tähtitansseihin ja savusaunan lempeät löylyt alkaen 160 € /hlö /2 hh. Kylpylälomapaketti sisältää:
 • majoituksen kahdelle henkilölle
 • aamiaiset ja päivälliset paistipöydällä runsaasta buffetpöydästä
 • hemmottelevan kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön
 • tähtitanssiliput
 • savusaunaillan lauantaisin
 • Hydrohex-virtuaaliallasjumpan
Lomapaketin hinta:
 • kahden hengen Standard-huoneessa 160 € /hlö /2 vrk
 • kahden hengen Forest View Superior -huoneessa 165 € /hlö /2 vrk
 • kahden hengen Superior Lake View -huoneessa 170 € /hlö /2 vrk
 • yhden hengen huoneessa 234 € /hlö /2 vrk
Hinta voimassa 13.11.2022 saakka. Varaukset suoraan myyntipalvelusta: 044 7476 560 tai myynti@kunnonpaikka.com Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Hintamuutokset mahdollisia loma-aikoina sekä juhlapyhinä.

Syyslomapaketti perheille (2 vrk)

Vietä kylpyläloma Kuopion kupeessa kylpylän Wibit-radalla kiipeillen, virtuaalipeliseinällä seikkaillen ja minigolfia pelaten! Syyslomapaketti sisältää:
  • Majoituksen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle
  • Herkulliset aamiaiset jokaiseen makuun
  • Hemmottelevan kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön
  • Wibit-vesipuistoradan ja iWall-virtuaalipeliseinän vapaan käytön
  • Hydrohex-virtuaaliallasjumpan
  • Maksuton pysäköinti
Lomapaketin hinta: Hinta voimassa viikoilla 41 ja 42 Varaukset suoraan myyntipalvelusta: 044 7476 560 tai myynti@kunnonpaikka.com tai nettivaraamosta Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Varaa kylpyläloma

Majoitus igluveneessä

AuroraHut® on igluvene™ ja kahden hengen panoraamasviitti kylpylähotellin rannassa. Igluveneen sisältä on esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin.

AuroraHut®-igluvene

Ympärivuotista ekologista luontomatkailua
—luonnossa luontoa rasittamatta

Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHut®, lasinen igluvene™. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti tarjoaa rentouttavaa ja tunnelmallista loma-asumista luonnon äärellä kylpylähotellin palveluista nauttien. 

Igluveneen esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin takaavat unohtumattoman matkailuelämyksen joka ei hetkessä unohdu.

Igluveneen™ varustukseen kuuluvat kaikki elämykselliseen majoitukseen tarvittava: laadukas 140 cm leveä parisänky, lämpötuuletettu naulakko, kylpytakit ja -tossut, kompostoiva kuivakäymälä, ruokakellari, minikeittiö, vesipullot kahdelle sekä pilkkireikä.

Huomioithan, että igluveneessä ei ole suihkutilaa, mutta suihku ja sauna ovat saatavilla päärakennuksessa kylpylän yhteydessä, Igluveneeseen tulee vesi säiliöstä, mutta sitä ei voi käyttää juomavedeksi. Kaikissa igluveneissä on myös oma laituri. Sisäänkirjautuminen mahdollista vain ennen klo 18.

Varaa huone Esittelyvideo

Hinnat: 

1.9.–30.11.2022 • 220 € /vrk 
1.12.2022–31.1.2023 • 190 € /vrk 
1.2.–31.5.2023 • 220 € /vrk

Varaukset netistä tai soittamalla Kunnonpaikan myyntipalveluun: myynti@kunnonpaikka.com tai 044 7476 560

Saapuminen klo 17:30 mennessä.

Kunnonpaikka_AuroraHut_WEB_1
AuroraHut

Hotelli

Hotellissamme on 137 ilmastoitua huonetta monenlaiseen tarpeeseen yhden hengen huoneesta väliovellisiin perhehuoneistoihin. Kaikissa huoneissamme on käytössä veloituksetta langaton internet yhteys. Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15 ja luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. 

Osassa hotellin huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa hintaan 15€ /lemmikki /vrk /huone, mutta kuitenkin aina enintään 40€ /lemmikki /huone. Varaathan lemmikkihuoneen etukäteen. 

Standard huone
Kylpyhuone

Kylpylähotellin Standard kahden hengen huone

Standard-huoneissa on kaksi erillistä yhden hengen vuodetta, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit, TV, hiustenkuivaaja sekä suurimassa osassa huoneita silitysrauta ja -lauta.

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Osaan huoneistamme ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Huoneeseen saatavilla yksi lisävuode sekä lapsen matkasänky lisämaksusta.

Varaa huone

Kylpylähotellin Superior Forest View kahden hengen huone

Superior Forest View -huoneidemme varusteluun kuuluvat  100 cm leveät erilliset vuoteet, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Superior Forest View -huoneissa on uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet. Huoneen ikkunasta on rauhallinen näköala takapihan puistikkoon.

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Huoneeseen saatavilla yksi lisävuode sekä lapsen matkasänky lisämaksusta.

Varaa huone
superior_forest_view
Kylpyhuone
Superior_lake view
Kylpyhuone
superior lake view

Kylpylähotellin Superior Plus Lake View kahden hengen huone

Superior Plus Lake View -huoneidemme varusteluun kuuluvat 180 cm leveä parivuode tai 100 cm leveät erilliset vuoteet, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Superior Plus Lake View -huoneissa on parveke ja näköala Kallavedelle, uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet.

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Huoneeseen saatavilla yksi lisävuode sekä lapsen matkasänky lisämaksusta.

Varaa huone

Kylpylähotellin Junior Suite

Junior Suite -huoneissamme on 180 cm leveä parivuode, oma kylpyhuone suihkulla, oma pieni sauna, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Junior Suite -huoneissa on iso parveke ja upea näköala Kallavedelle, uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet. Huoneet ovat tilavia ja niistä löytyy myös sohva-alue rentoon oleskeluun. 

Juniorsviitissä majoittuu vuodesohvalla/lisävuoteissa samaan hintaan kaksi (2) alle 14-vuotiasta lasta. Varaathan lisävuoteet kuitenkin etukäteen. Huoneessa voi majoittua lisähintaan myös useampi aikuinen.

Varaa huone
Juniorsviitti1
Juniorsuite sauna
Kylpyhuone
1hh
Standard kylpyhuone

Kylpylähotellin Standard yhden hengen huone

Yhden hengen huoneissamme on 100 cm yhden hengen vuode, oma kylpyhuone suihkulla, TV, hiustenkuivaaja ja kylpytakki. 

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Osaan huoneistamme ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta.

Varaa huone

Kylpylähotellin perhehuone (Family room)

Perhehuoneidemme varusteluun kuuluvat kaksi erillistä 100 cm vuodetta ja vuodesohva, oma kylpyhuone, kylpytakit ja -tossut, TV, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta- ja lauta. Perhehuoneessa on uudistetut pintamateriaalit ja kalusteet. Osassa huoneista on parveke. 

Osa perhehuoneista on kytkettävissä toiseen huoneeseen väliovella, jolloin tilasta tulee perhehuoneisto. Molemmissa huoneissa on kaksi erillistä 100 cm vuodetta, oma kylpyhuone suihkulla, kylpytakit ja -tossut, TV, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta ja lauta, lisäksi toisessa huoneessa vuodesohva. Molempien huoneiden kalusteet ja pintamateriaalit uusittu lähiaikoina. 

Lisämaksusta, etukäteen varattavissa:
Molempiin huoneisiin lisävuodemahdollisuus lisämaksusta. Osaan perhehuoneista ja huoneistoista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta.

Varaa huone Tutustu aktiviteetteihin
superior lake view

Hostelli

Budjettiystävällistä majoitusta hotellin palveluilla hostellin kahdeksassa neljän hengen huoneessa. Hostellihuoneessa on kaksi kerrossänkyä neljälle hengelle, yksityinen kylpyhuone sekä kaikki hotellin palvelut vapaasti käytössä. 

Varaukset hostelliin vain myyntipalvelumme kautta myynti@kunnonpaikka.com tai 044 7476 560.

Hostelli
Hostelli wc

Hostelli – neljän hengen huone

Hostellihuoneissa on kaksi kerrossänkyä, joissa on vuodepaikat neljälle henkilölle, oma kylpyhuone suihkulla, pyyhkeet sekä TV. 

Hostelliimme ei voi majoittua lemmikkien kanssa, mutta hotellin huoneista löydät myös lemmikkiystävällisiä huoneita. 

 

Kunnonpaikassa majoituksen hintaan kuuluu