Allasterapia on erinomainen kuntoutusmuoto monissa tuki-, liikunta- ja hengityselinvaivojen, neurologisten sairauksien ja leikkausten jälkeisissä kuntoutuksissa sekä vaikeavammaisten kuntoutuksessa.

Hinnasto

Allasterapia

Allasterapia on erinomainen kuntoutusmuoto monissa tuki-, liikunta- ja hengityselinvaivojen, neurologisten sairauksien ja leikkausten jälkeisissä kuntoutuksissa sekä vaikeavammaisten kuntoutuksessa. Allasterapia sopii kaiken ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille, niin seniori-ikäisille, nuorille, työikäisille, aktiiviliikkuville ja urheilijoille, ylipainoisille henkilöille kuin myös raskaana oleville henkilöille. Vedessä tapahtuva harjoittelu on myös ennaltaehkäisevää, palauttavaa ja rentouttavaa fysioterapiaa.

Veden vastus, noste ja hydrostaattinen paine mahdollistavat kuntoutuksen turvallisen aloituksen, poistavat uudelleenvammautumisen riskit ja luovat pohjan niin terapeuttiselle harjoittelulle kuivalla maalla kuin omatoimiselle harjoittelullekin. 

Aqua Reha

Aqua Reha tuo allasterapiaan ja kuntoutukseen aivan uudet menetelmät. Perinteistä, jo ennestään tehokasta ja vaikuttavaa allasterapiaa, täydennetään uudella välineistöllä. Vesi luo lisää mahdollisuuksia ja lisää tehoa ja intensiteettiä merkittävästi.

Uusi välineistö tulee näyttämään uutta kehityssuuntaa allasterapiassa. Kohderyhmänä voidaan nostaa esiin mm. neurologiset sairaudet, kuten AVH tai Parkinsonin tauti sekä reuma ja tuki- ja liikuntaelinsairautta sairastavat kuntoutujat. Laitteisto soveltuu erinomaisesti myös urheilufysioterapiassa vammojen jälkeiseen hoitoon.

  • Acquapole® on rekisteröity tuote, joka tulee Italian Torinosta. Acquapole on kehitetty myös kuntoiluvälineen ohella kuntoutusvälineeksi, jonka avulla vedessä tehdystä harjoittelusta saadaan entistäkin tehokkaampi.
  • Reax Raft -laudat ovat toinen ainutlaatuinen veteen kehitetty tuote, jonka ympärille erityisesti urheilijoiden fysioterapiaa voidaan uudella, tehokkaammalla tavalla toteuttaa nyt ensimmäisenä Suomessa. Epävakaa alusta vahvistaa harjoituksen tehokkuutta. Vartalonhallinta ja tasapainoharjoittelu korostuvat Reax Raft -harjoittelussa.

Fysioklinikkaetu

Käytä kylpylää ja kuntosalia veloituksetta koko hoitosarjan ajan!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran fysioterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko 4 kk ajan veloituksetta!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Terhi Kauppinen
Asiantuntija
Puh. 044 7889 488 terhi.kauppinen@kunnonpaikka.com Soittoaika ma–to klo 8–14