Kunnonpaikka kuntouttaa laaja-alaisesti aikuisia, työssäkäyviä, ikääntyneitä ja nuoria, joiden toimintakykyä ja jaksamista pyrimme tukemaan.

Kuntoutus- ja terapiapalveluihimme kuuluu Kelan sairausryhmäkohtaisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja ja avoterapiaa sekä ammatillista kuntoutusta. Fysioklinikka palvelee myös ilman lähetettä. Henkilökuntamme monipuolinen osaaminen ja nykyaikaiset tilat auttavat hyvinvoinnin, jaksamisen ja toimintakyvyn edistämisessä.

Kylpylähotellin luonnonläheinen sijainti ja monipuoliset virkistys- ja liikuntamahdollisuudet tukevat kuntoutumista ja kannustavat lähtemään liikkeelle.

Kuntoutuspalvelut

Toteutamme Kelan ja muiden palveluntarjoajien kuntoutusta.

Lue lisää

Hyvinvointi- ja terapiapalvelut

Tarjoamme monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja pitkään kokemukseemme ja vahvaan ammattitaitoomme nojaten. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme!

Lue lisää

Kelan kuntoutukseen valmistautuminen

Askarruttaako jokin mieltäsi? Ei hätää, me autamme!

Lue lisää

Kuntoutuksen henkilökunta & tilat

Tutustu ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja tiloihimme Kallaveden upeiden järvimaisemien äärellä!

Lue lisää

Hyvinvointikurssit ja tuetut lomat

Taloudellisesti tuetut aikuisten hyvinvointikurssit ovat sisällöltään ainutlaatuisia, osallistujien kiittämiä kokonaisuuksia. Saat uutta näkökulmaa hyvinvointiisi ja toimivat työkalut onnistuneeseen, pysyvään elintapamuutokseen.

Lue lisää

Kuntoutuksen ajankohtaisimmat uutiset somessa!

Osallistu keskusteluun kuntoutuksen Facebookissa!

Facebook

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA

SOLIA opastaa ja neuvoo, tarjoaa kokeilu- ja vuokraustoimintaa sekä auttaa oman välineen hankinnassa jakamalla tietoa ja antamalla asiantuntijalausuntoja. SOLIA on mukana myös eri tahojen yhteistyötapahtumissa ja osallistuu liikunnan ja urheilun apuvälineiden kehitystyöhön. SOLIA vuokraa liikunnan ja urheilun apuvälineitä kaikille ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. Välineet sopivat pääsääntöisesti itsenäisesti liikkuville. SOLIAa hallinnoi Suomen Paralympiakomitea.

SOLIAn toimintayksikköinä toimivat hyvinkin erilaiset liikunta- ja kuntoutuspalveluita tarjoavat organisaatiot. SOLIA on tehnyt sopimukset välinevuokraus- ja kokeilutoiminnan hoitamisesta seuraavien tahojen kanssa: Validia Kuntoutus Helsingissä, Maskun Neurologinen Kuntoutuskeskus Maskussa, Lapin Urheiluopisto Rovaniemellä, Vicarius Kuopiossa ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry Seinäjoella.

Välinekokeilu- ja vuokraustoiminta on osa näiden organisaatioiden toimintaa ja näissä yksiköissä SOLIAn asioita hoitavat koulutetut vastuuhenkilöt noin puoli päivää viikossa. Kaikilla yksiköillä on omat päivystysaikansa, jolloin välineet lähtevät ja palautuvat. Näinä päivystysaikoina voi myös yksiköstä kysyä maksutonta välineen kokeiluaikaa.

SOLIA:n sivut SOLIA-välineiden varaus

Käytä kylpylää ja kuntosalia veloituksetta koko hoitosarjan ajan!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran fysioterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko 4 kk ajan veloituksetta!

Majoitu ja viihdy

Kuntoutusjakson ajan yövyt mukavissa hotellihuoneissamme ja nautit aamiaisen, lounaan ja päivällisen ravintolassamme. Kylpylähotellissa on myös iltaviihdettä ja tapahtumia.

Liiku ja virkistäydy

Kylpylähotelli Kunnonpaikkaa ympäröi Kallaveden kaunis luonto ja monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan lähellä ympäri vuoden.  

Tutustu Kunnonpaikkaan

Kunnonpaikka tarjoaa tekemistä niin kesällä kuin talvella, ulkona ja sisällä! Tutustu palveluihimme ja lähialueiden tarjontaan.