Kunnonpaikka kuntouttaa laaja-alaisesti aikuisia, työssäkäyviä, ikääntyneitä ja nuoria, joiden toimintakykyä ja jaksamista pyrimme tukemaan.

Kuntoutus- ja terapiapalveluihimme kuuluu Kelan sairausryhmäkohtaisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja ja avoterapiaa sekä ammatillista kuntoutusta. Fysioklinikka palvelee myös ilman lähetettä. Henkilökuntamme monipuolinen osaaminen ja nykyaikaiset tilat auttavat hyvinvoinnin, jaksamisen ja toimintakyvyn edistämisessä.

Kylpylähotellin luonnonläheinen sijainti ja monipuoliset virkistys- ja liikuntamahdollisuudet tukevat kuntoutumista ja kannustavat lähtemään liikkeelle.

Kuntoutuspalvelut

Kunnonpaikka toteuttaa Kelan- ja muiden palveluntarjoajien kuntoutusta.

Lue lisää

Hyvinvointi- ja terapiapalvelut

Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja pitkään kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon nojaten. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme!

Lue lisää

Kelan kuntoutukseen valmistautuminen

Askarruttaako jokin mieltäsi? Ei hätää, me autamme!

Lue lisää

Kuntoutuksen henkilökunta & tilat

Tutustu ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja tiloihimme Kallaveden upeiden järvimaisemien äärellä!

Lue lisää

Hyvinvointikurssit ja tuetut lomat

Taloudellisesti tuetut aikuisten hyvinvointikurssit ovat sisällöltään ainutlaatuisia, osallistujien kiittämiä kokonaisuuksia, joilla saat uutta näkökulmaa hyvinvointiisi ja toimivat työkalut onnistuneeseen, pysyvään elintapamuutokseen.

Lue lisää

Käytä kylpylää ja kuntosalia veloituksetta koko hoitosarjan ajan!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran fysioterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko 4 kk ajan veloituksetta!

Majoitu ja viihdy

Yövy hotellissa ja tule hemmotelluksi Spa-hoidoissa, nautiskele ravintolassa ja vaihda vapaalle iltaviihteen tahdissa.

Liiku ja urheile

Pysy liikkeessä iloisen kevyesti tai omia rajoja rikkoen. Monipuolisista aktiviteeteista ja liikuntapalveluista löytyy oma tapa jokaiselle.

Voi hyvin ja kuntoudu

Hyvinvoinnin ja kuntoutuksen palvelumme ovat vertaansa vailla. Asiantuntijamme tukevat sinua erilaisin terapia- ja valmennusmuodoin.