Järjestä juhlat Kunnonpaikassa

Juhlat on helppo järjestää meillä!

Ei stressiä järjestelyistä, ei siivoamista juhlien päätteeksi! Tutustu tiloihimme ja varaa juuri omaan tilaisuuteesi sopivin vaihtoehto. Oma somistus on mahdollista juhlapäivänä, jolloin henkilökunta on paikalla 2 tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Jos haluat tulla tutustumaan tiloihimme, varaathan ajan etukäteen myyntipalvelustamme.

Ravintolasali

Ravintolasalissamme on tilaa jopa 250:lle henkilölle. Salista avautuvat upeat näkymät sisäpihalle ja Kallavedelle

Vuorela-sali

Juhlallinen Vuorela-sali sopii erinomaisesti kaikkiin elämän merkkihetkiin ristiäisistä syntymäpäiviin ja valmistujaisiin. Vuorela-salissa on tilaa n. 40–50 henkilölle istumajärjestyksestä riippuen. Cocktailtilaisuutena tilaan mahtuu jopa 130 henkilöä. 

Kielo

Kielo-kabinetti on monipuolinen tila, jonne voi muokata pöytäjärjestykset usealla eri tavalla. Kielo on myös oiva paikka juhlatilaisuuksille ja tarjoiluille. Tila sopii parhaiten n. 20 henkilön ryhmille istumajärjestyksestä ja tilaisuuden luonteesta riippuen.

Rantasauna

Kauniissa Kallaveden rantamaisemassa sijaitseva rantasauna on viihtyisä kokous-, koulutus- ja illanviettopaikka. Takkatupaan mahtuu noin 30 henkilöä. Rantasaunalla on sähkösauna, jonka lauteille mahtuu yhtä aikaa 10 – 12 henkilöä. Suihkuhuoneet ja pukutilat ovat erikseen miehille ja naisille, saunatila on yhteinen. Saunalla on myös A-oikeudet sekä oma herkullinen suosituslista.

Tilaussauna Jalo

Tilaussauna Jalo soveltuu parhaiten erilaisiin illanviettoihin. Tunnelmallisen saunan lisäksi asiakkaan käytössä ovat infrapunasauna, AV-välineet sekä televisio.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Marika Hakkarainen
Asiakkuusvastaava

Puh. 050 455 8345

marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com

Tytti Haimivaara
Myyntineuvottelija

Puh. 050 575 6963

tytti.haimivaara@kunnonpaikka.com