Jalkaterapeutin ohjausta Kunnonpaikassa

Alaraajojen ja jalkaterien tilanne olisi hyvä tarkastuttaa jalkaterapeutilla. Erityisryhmien, kuten diabeetikkojen ja reumaatikkojen, tulisi käydä säännöllisesti hoidossa useamman kerran vuodessa. Myös yksipuolinen alaraajoja kuormittava rasitus voi aiheuttaa lihaskireyttä, joka puolestaan voi vaikuttaa koko alaraajan linjaukseen, esimerkiksi nilkkanivelen toimintaan.

Jalkaterapeutin tekemä jalkojen kliininen perushoito antaa hyvän pohjan kotihoidolle. Jalkaterapeutti kertoo hoidon yhteydessä jalkojesi nykykunnon, kartoittaa iho- ja kynsimuutosten syntymekanismit ja hoitaa jalat kokonaisvaltaisesti. Hoidon yhteydessä saat ohjeita kotihoitoon sekä oikeanlaisten jalkineiden valintaan. Myös lihashuoltoon liittyvät asiat ja/tai yksilöllisten tukipohjallisten tai muiden apuvälineiden tarve kartoitetaan.

Voit tulla jalkaterapiaan myös vakuutusyhtiön tai kunnan/kaupungin maksusitoumuksella. Täytä ennen ensimmäistä käyntikertaasi esitietolomake ja muista ottaa mahdollinen maksusitoumus mukaan. Voit tulostaa esitietolomakkeen tältä sivulta.

Fysioterapian esitietolomake Hinnasto
Hinnasto
Jalkaterapeutin ohjaus, 50 min60,00€
Jalkojen hoito, 50 min60,00€

Jalkaterapeutin ohjaus sisältää jalkaterän ja alaraajan tutkimisen (rakenne, nivelten ja lihasten liikkuvuus), apuvälinetarpeiden kartoituksen (tukipohjallinen, kevennykset, kompressiotuotteet), kenkä- ja sukkaohjauksen sekä kotihoito-ohjeet ja/tai jalkaterän toiminnallisten harjoitteiden ohjaamisen.

  • Lisämaksusta (+35 €) on mahdollista saada jalkaterapialausunto, joka sisältää koosteen tutkimuksessa tehdyistä havainnoista sekä niiden pohjalta laaditut kotihoito-ohjeet.

Jalkojenhoito sisältää kynsien ja ihon kliinisen hoidon asiakkaan tarpeet huomioiden ja lopuksi sivelyrasvauksen.

Hoitovaraukset on peruttava viimeistään hoitoa edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä, muutoin veloitamme normaalin hoitohinnan.

Fysioklinikkaetu

Käytä kylpylää ja kuntosalia veloituksetta koko hoitosarjan ajan!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran fysioterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko 4 kk ajan veloituksetta!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Terhi Kauppinen
Asiantuntija
Puh. 044 7889 488 terhi.kauppinen@kunnonpaikka.com Soittoaika ma–to klo 8–14