Kunnonpaikan ranta-alue kutsuu sinut ja ryhmäsi viettämään ikimuistoisia hetkiä reippaillen, ryhmäytyen ja nauttien!

Tilat

Ranta- ja savusauna, kokous-, juhla- ja
pienryhmätilat

Kauniissa Kallaveden rantamaisemassa sijaitseva rantasauna on viihtyisä kokous-, koulutus- ja illanviettopaikka. Takkatupaan mahtuu noin 30 henkilöä. Rantasaunalla on sähkösauna, jonka lauteille mahtuu yhtä aikaa 6 henkilöä. Suihkuhuoneet ja pukutilat ovat erikseen miehille ja naisille, saunatila on yhteinen.

Rantasaunan välittömässä läheisyydessä on savusauna 10–12 henkilölle. Savusaunaa vuokrataan rantasaunan lisäpalveluna, sillä siellä ei ole puku- ja peseytymistiloja erikseen. Rantasaunalla on anniskeluoikeudet. Voit tilata myös ruokatarjoilut Rantasaunalle suositusmenustamme!

Rantasaunan yläkerrassa on 4 pienryhmätilaa, jossa voit järjestää workshoppeja tai ryhmäytymistehtäviä! Yläkerran tiloissa järjestämme ryhmille erilaisia jooga- ja rentoutumisharjoitteita! Tutustu niihin TÄSTÄ!

Rantasaunan tilavuokra alk. 350 €.
Rantasauna ja savusauna yhteisvuokra: 730€

Huom: rantasauna ei ole varattavissa yksityistilaisuuksiin
kesä–heinäkuussa.

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Kota

Paksuista pyöröhirsistä valmistettuun kotaan mahtuu n. 30 henkilöä virkistäytymään, tiimipalaveriin tai elämysruokailuun. Kodassa on myös anniskeluoikeudet.

Tilavuokra alk. 120 €/ 3h

KOTA-menut

Tekemistä ryhmille

Kunnon selviytyjät

Kenen liekki syttyy ensimmäisenä?

Pääsette Kunnonpaikan ranta-alueen maastossa joko kisailemaan tai muuten vain pähkäilemään pienryhmissä erilaisia suomalaiseen luontoon liittyviä asioita sekä suoriutumaan tehtävistä, jotka mittaavat eräily ja luonnossa liikkumisen taitoja.

Tässä ohjelmassa tiedon ja taidon lisäksi, nokkeluus ja ryhmähenki auttavat menestymään. Tehtäväalue ei ole vaikeakulkuisia ja vaatetukseen riittää normaalit ulkoiluvaatteet.

Kesäisin, syksyisin
Ryhmäkoko
: 10–80;
Kesto: (90 min), tai tarjouksen mukaan

Hinnat:
10–20 hlöä / 25€ hlö
21–50 hlöä / 20€ hlö
51–70 hlöä / 16€ hlö
71–100 hlöä / 12€ hlö

Varattavissa vain ma–la

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Kunnon Race

Amazing Race onkin Kunnon Race!

Joukkueet seikkailevat kilpaa ympäri Kunnonpaikkaa, suorittaen hauskoja ja oikeanlaista asennetta vaativia tehtäviä aikaa vastaan. Kilpailu alkaa tehtäväkuorien jakamisella, jonka jälkeen joukkueet hajaantuvat pitkin taloa suorittamaan haasteita halutussa järjestyksessä. Muista, että pisteet ratkaisevat tässä kisailussa!

VAROITUS: saattaa sisältää todellista heittäytymistä ja hauskanpitoa!

#yhteishenki #rastiseikkailu #mieluumminöveritkuinvajarit

Hinnat
10–20 hlöä /25€ hlö
21–50 hlöä /18€ hlö
51–70 hlöä /14€ hlö
71–100 hlöä /10€ hlö

Varattavissa vain ma–la

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Outdoor Challenge

Valmiina, paikoillenne, hep!

Vauhdikas ja mukaansatempaava leikkimielinen kilpailu imaisee mukaansa totisemmankin tallaajan. Tämä on todellinen tiimikisailu, sillä jokaisen erilaisen tyypin taitoja tarvitaan – niin nokkeluutta, tuuria, nopeutta kuin heittäytymistäkin. Oletko valmis kisailuun?

Sopii kaikenikäisille ja -tyyppisille kisaajille aina vauvasta vaariin, sillä tehtävät valikoidaan ryhmäkohtaisesti. Ei vaadi urheiluvaatteita, vaan säänmukaiset jalkineet ja iloista mieltä!

#tiimikisailu #menoajameininkiä #ryhmäytyminen

Hinnat
10–20 hlöä / 25€ hlö
21–50 hlöä / 20€ hlö
51–70 hlöä / 16€ hlö
71–100 hlöä / 12€ hlö

Varattavissa vain ma–la

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Kalastusretki Kallavedellä 

Lähdetään porukalla kokeilemaan kalaonnea Kallaveden lähiapajille igluveneellä liikkuen!

Retkiopas antaa perusopastuksen kalastustekniikoihin, välineisiin ja lähialueen kalapaikkoihin, sekä igluveneellä liikkumiseen. Opastuksen jälkeen lähdetään omatoimisesti vesille parasta kalasaalista hakemaan.

Kesäisin
Ryhmäkoko
: 5–15; (5 hlöä / igluvene. Igluveneitä on 3 kpl)

Kesto: n. 2 tuntia
Hinta: 69€ /hlö
Varattavissa: toukokuun alusta 2023 

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Lumikenkäretki järvenjäällä  

Napataan lumikengät ja kävelysauvat mukaan ja suunnataan matka Kunnonpaikan rantaan. 

Tutustutaan talviseen järviluontoon ja välillä lämmitellään nuotiopaikan tulilla. Halukkaat voivat ottaa retkelle pilkkionget mukaan ja kokeilla kalaonneaan Kallavedellä. 

Talvisin
Ryhmäkoko
: 10–20;
Kesto & hinta: alk. 16€ /hlö (45 min), tai tarjouksen mukaan

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Valitse seuraavista rentouttavan tunnin muodoista mieleisin porukallesi ja tule rauhoittamaan mieli ja keho rantasaunan miljöössä.

SUP-jooga vie harjoituksesi pois matolta veden päälle! SUP-laudalla jooga on paitsi hauskaa, myös haastavaa ja mikä parasta voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta, upeista maisemista ja rentoutua kuunnellen veden ja luonnon ääniä. SUP-joogatunti on täydellinen harjoitus koko keholle, jossa yhdistyy voima ja venyttely. Harjoittelu kehittää erityisesti tasapainoa ja kehon hallintaa.

SUP-joogatunnille voivat osallistua kaikki eikä aikaisempi kokemus ole välttämätön. Iloinen ja avoin mieli, halu kokeilla uutta ja uimataito riittävät aloittamaan joogaharjoittelun laudan päällä.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Skumppajoogassa matkustanme pilkesilmäkulmassa joogan ja kuohuviinin maailmaan. Teemme rauhallisia asanoita joogan maailmasta ja nautimme siinä samalla asanoiden lomassa lasilliset kuohuvan kuplivaa, pirskahtelevaa kuohuviiniä. Skumppajoogamatkan päätteeksi teemme pienen meditatiivisen rentoutusharjoituksen.

Erinomainen hetki yhdessä rentoutumiseen esimerkiksi Tyhy-päivään, ystävien kanssa rentoutumiseen.
Lämpimästi tervetuloa!

Hinta: 32,50€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Saatavana myös alkoholittomana

Fyysinen ja dynaaminen jooga eli hathajooga perustuu vastakohtien väliseen tasapainoon, työn ja levon vaihteluun. Siinä yhdistyvät harjoitteet, jotka kehittävät sekä lihaskudosta että sidekudosta. Opitaan kohtaamaan oma keho harjoitusten kautta, jolloin fyysinen terveys ja mieli kehittyvät. Opettelemme aurinkotervehdys sarjaa sekä asanoita eli liikkeitä, joiden avulla saamme voimaa, kestävyyttä sekä liikkuvuutta kehoomme. Tunnilla käydään läpi myös liikkeitä, jotka edistävät selän hyvinvointia.

Tunnille ei tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta!

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Yin-jooga on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Asennoissa viivytään pitkään, noin 2–5 minuuttia, mikä mahdollistaa venytyksen myös syvälle niveliin, jänteisiin ja ympäröiviin sidekudoksiin. Harjoitus sopii moneen, rentoutumiseen, palautumiseen tai avaamaan jäykkää kehoa. Yin-jooga on helppoa tehdä ja sopii kaikentasoisille.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Yin & Yang liikkeet palauttavat lempeästi kehoa ja mieltä arjen kiireistä läsnäolevaksi tähän hetkeen. Pitkään paikallaan olevilla Yin-joogaliikkeillä ja rauhallisilla Yang-joogaliikkeillä tuodaan kehoon ja mieleen rentoutta ja harmoniaa. Tunti on kevyt ja sopiva kaikille.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Lisan flow-jooga on tehokas kehoa vahvistava ja huoltava tunti. Tuntiin sisältyy flowmainen lämmittelyosuus, voimaharjoittelu vaihtelevien joogasta johdettujen liikkeiden avulla, sekä venyttelyosuus, jossa lisätään kehon liikkuvuutta eri menetelmillä. Tunnilla saatetaan käyttää välineitä, kuten jalkapainoja, joogatiiliä ja jumppakeppiä. Tunti on keskiraskas, mutta koreografialtaan helppo ja sopiva myös joogaa aloitteleville. Tunti tehdään menevään musiikkiin.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutumisen tilaan. Tämä kokonaisvaltainen rentoutus antaa sinulle aikaa pysähtyä ja nauttia vain hetkestä oman hyvinvoinnin parissa.

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan pääasiassa tiibetiläisiä käsintehtyjä äänimaljoja. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänimaljarentoutuksella voit saada apua pitkittyneeseen stressiin, hermoston ylivireystiloihin ja jännityksiin.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Fascia Method on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tuntiin sisältyy liikkuvuusharjoittelua, dynaamisia täsmävenyttelyjä, liikehallintaharjoittelua sekä välillä faskiakäsittelyä pallolla. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Pilateksen tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Hallituilla ja rauhallisilla liikkeillä tavoitellaan oikeaoppista lihasten toimintaa, lihastasapainoa ja kehon hyvää ryhtiä. Liikkeillä haetaan voimaa erityisesti keskivartalon alueelle ja liikkuvuutta rintarankaan. Pilateksen teho perustuu kuuteen periaatteeseen: keskivartalon syvien lihasten käyttö, kontrolli, tarkkuus, hallittu hengittäminen, keskittyminen ja liikkeen virtaus.

Hinta: 20,00€ / hlö
Ryhmäkoko: 12 hlö

Aitoja savolaisia makuja

Kunnonpaikka on tunnettu erityisesti hyvästä ja laadukkaasta ruoasta jossa maistuvat aidot savolaiset maut.

Ruoka on meille erityisen tärkeää – tarjoamme vieraillemme vain parasta, koska siihen olemme itsekin tottuneet. Hyvän ravintolan tunnistaa siitä, että siellä ruokailee paikallisetkin. Aitous on se meidän juttu, ja sitä vaalimme niin palvelussa kuin raaka-aineissakin.  

Aitoja makuja – aidolla asenteella

Chef Rôtisseu* -arvonimellä palkitun ravintolatoimenpäällikkö Toni Sallisen suunnittelemien menujen inspiraation lähteenä toimivat puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, sekä lähialueen sesonkituotteet. Intohimolla ja ammattitaidolla suunnitellut menut luovat ruokaelämyksiä, joiden makumuistot säilyvät mielessä pitkään.

Ruokatuotteen kehittäminen on sydämeni asia. Haluan olla vahvasti mukana kehittämässä ruokakulttuuria ja -matkailua.

*Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö jonka toiminta keskittyy muun muassa gastronomiaan, ruokakulttuurin vaalimiseen ja ruokailutapojen kunnioittamiseen. 

European Region of Gastronomy
Kuopio & Pohjois-Savo 2020–2021 

Pohjois-Savon ja Kuopion alueelle on myönnetty ainutlaatuinen European Region of Gastronomy –tunnustus. 

Tunnustus on kansainvälisesti arvostettu ja myönnetään vuosittain yhdelle tai useammalle eurooppalaiselle alueelle. Tunnustus on ensimmäinen laatuaan Suomessa, joten Pohjois-Savossa voidaan olla syystä ylpeitä. 

European Region of Gastronomy -statusta voidaan verrata esimerkiksi tunnetumpaan kulttuuripääkaupunki-titteliin sillä erotuksella, että tunnustus kehittää monipuolisesti kulttuurin ohella gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia, maataloutta, koulutusta ja yrittäjyyttä. Tunnustus on askel kohti kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettua Pohjois-Savon ruokamaakuntaa sekä houkuttelevaa ruokamatkailun kohdetta. 

Aedon savonmuan mutkattomat maut Kallaveen kaaniissa rantamaesemissa.

Tule maestammaan ja huastammaan yhdessä työryökäleiden kanssa!

RANTASAANA-MENUT

Menu I

Tomaatti-mozzarellasalaattia, basilikavinaigrettiä VL,G
Savukalasalaattia L,G
Leipää, levitettä
***
Naudan ylikypsää
Smoked Roast Beef L,G
Tellicherry-
pippurikastiketta L,G
Karamellisoituja juureksia L,G
Gratinoitua perunaa L,G
***
Whisky-suklaakakkua, vadelmakastiketta VL
Kahvia, haudutettua teetä

38,00€  /hlö

Menu II

Vihersalaattia,
sinappikastiketta L,G
Marinoitua tomaattia, fetajuustoa ja pikkelöityä punasipulia L,G
***
Grillattua kananpoikaa Bulgogi, passion-chili aioli L,G
Lehtikaali-kvinoa paistosta, paahdettua perunaa L,G
***
Vaniljapannacotta, puutarhamarjasalaattia L,G
Kahvia, haudutettua teetä

33,00€ /hlö

Menu III

Vihersalaattia, pikkelöityä punasipulia L,G
Grillattua
kananpoikaissalaattia L,G
leipää, levitettä
***
Saunamajurin lohikeittoa L,G
***
Mustikkakukkoa, vaniljakastiketta L
Kahvia, haudutettua teetä

27,00€ /hlö

Mutkattomat kota-menut

KOTA-MENUT

Tässä savotassa naatit vähintään 10 akan taekka ukon voemin.
Huastelemaan mahut 24 henkilön kanssa. Sopu sijjaa antoo.

Sumppii & pulloo

Nokipannukahvia
Tikkupullaa

9,50€ /hlö

Soppoo & rieskoo

Lohikeittoa tai riistakeittoa
Rieskaa, levitteitä
Kotiruokajuomia
***
Nokipannukahvia
Tikkupullaa

23,50€ /hlö

Loemuu & pottuu

Kuohkeaa kurpitsakeittoa
Rieskaa, kirnuvoita
***
Loimulohta,
puolukkakastiketta
Nuotioperunaa,
säräjuureksia
***
Mustikkakukkoa,
vaniljakastiketta
Nokipannukahvia

51,00€ /hlö

Kalloo & lihhoo

Ginigraavattua siikaa,
maa-artisokkakreemi
Pikkelöityä kurkkua,
siianmäti ja ruismysliä
***
Ylikypsää härkää,
viski-pippurikastiketta
Säräjuureksia, nuotioperunaa
***
Vaniljavanukasta,
metsämarjasalaattia
Nokipannukahvia

51,00€ /hlö

Mutkattomat kota-menut

Majoitus

Monipuolisesta majoittumisvalikoimastamme löydät juuri sinun porukallesi sopivan tavan yöpyä Kylpylähotellissamme!
Majoituksen hintaan kuluu runsaat sekä monipuoliset aamiaiset, kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön sekä maksuttoman pysäköinnin.
Tutustu huoneisiin TÄSTÄ

Standard huone

Standard kahden hengen huone

119€ / huone

Superior Lake View kahden hengen huone

149€ /huone

Superior Forrest View kahden hengen huone

139€/huone 

AuroraHut

Majoitus kahden hengen
AuroraHut®-igluveneessä

199€ / yö

Marika Hakkarainen
Myyntineuvottelija

Puh. 050 455 8345

marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com

Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä!

Yleinen tarjouspyyntö

Yrityksesi lähelle luontoa

Nauti kylpylähotellia ympäröivästä luonnosta ja hotellin monipuolisista palveluista lomaillen, ottaen irtiottoa arjesta tai työn merkeissä. Vietä kylpyläloma, tai rentoudu kaveriporukalla, Kallaveden kauniissa rantamaisemissa!

Ryhmäsi kanssa luonnossa

Pysy liikkeessä iloisen kevyesti tai omia rajoja koetellen. Kunnonpaikka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monipuolista liikuntaa niin sisällä kuin ulkonakin. Kylpylähotellin lähialueelta löytyy lisäksi monia luonnonläheisia tapoja liikkua.

Luonnonläheiset maut

Kunnonpaikka on tunnettu erityisesti hyvästä ja laadukkaasta ruoasta jossa maistuvat aidot savolaiset maut. Suosimme puhtaita, lähialueen laadukkaita raaka-aineita.