Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille ja ryhmille. Tilamme ja palvelumme mahdollistavat pienet ja suuret tapahtumat. Tule viettämään kokousta, juhlia tai vaikka tiimipäivää Kunnonpaikkaan. 

Pikkujoulut Kunnonpaikassa!

Glamourin täyteinen matka Las Vegasiin vai perinteitä kunnioittavat pikkujoulut? Valitse mieleisesi!

Tutustu Kunnonpaikan pikkujoulutarjontaan ja varaa paikkasi ikimuistoisimmille pikkujouluille kylpylähotelli Kunnonpaikkaan!
Varaa paikkasi pikkujouluilla nyt, sillä paikkoja tarjolla rajoitetusti!

Lue lisää!

Kokouspalvelut

Kylpylähotellissamme on monipuoliset kokouspalvelut yrityksille ja ryhmille. Yhdistä kokouspäivään elämyksiä, hauskoja aktiviteetteja tai asiantuntijapalveluita  – herkullisia kokoustarjoiluja unohtamatta!

Tilamme soveltuvat kokousten, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tiloista löytyy tarvittava kokoustekniikka, ilmastointi sekä langaton internetyhteys.  

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti sisältäen kokousemännän palvelut. 

Lue lisää!

Juhlat ja tapahtumat

Erinomaiset juhla- ja tapahtumajärjestelyt

Kunnonpaikan juhlatilat takaavat onnistuneet perhejuhlat ja yritysjuhlat. Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Voitte valita juhlatarjoilut valmiiksi suunnittelemistamme menuista tai pyytää tarjouksen toiveidenne mukaan! Muistathan myös pienempiin juhliin soveltuvan Rantasaunan takkatupineen. 

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti, joten olethan meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille täydellinen juhla tai tapahtuma! 

Lue lisää!

Työhyvinvointi

Tuemme työyhteisöjen hyvinvointia

Kunnonpaikka tarjoaa ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos suunnittelette tyky- tai tyhy-päivää, meillä se onnistuu hienosti! Kysy meiltä lisää, niin räätälöidään yhdessä sopiva työhyvinvointipaketti!

Lue lisää!

Elämykset ja aktiviteetit

Kaipaako työyhteisösi yhteistä tekemistä? Kylpylähotellissa on mahdollisuus monipuoliseen toimintaan!

Virkistä tyhy- ja kokouspäiviä hemmottelevalla, liikunnallisella tai elämyksellisellä ohjelmalla tai muilla hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijapalveluilla. Räätälöimme mielellämme ohjelmia ryhmän tarpeiden mukaan. Yhteinen toiminta vahvistaa ryhmähenkeä ja saa naurun raikumaan! 

Lue lisää!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Marika Hakkarainen
Myyntineuvottelija
Puh. 050 455 8345 marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com