Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille ja ryhmille. Tilamme ja palvelumme mahdollistavat niin pienet kuin suuremmatkin tapahtumat. Tule viettämään kokousta, juhlia tai vaikka tiimipäivää Kunnonpaikkaan. 

Kokouspalvelut

Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia kokouspalveluita yrityksille ja ryhmille. Yhdistä elämyksiä, hauskoja aktiviteetteja tai asiantuntijapalveluita kokouspäivään – herkullisia kokoustarjoiluja unohtamatta!

Tilamme soveltuvat kokousten, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tiloista löytyy tarvittava kokoustekniikka, ilmastointi sekä langaton internetyhteys.  

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti sisältäen kokousemännän palvelut. 

Lue lisää!

Juhlat ja tapahtumat

Kunnonpaikka on erinomainen juhla- ja tapahtumajärjestäjä.

Kunnonpaikan juhlatilat takaavat onnistuneet perhejuhlat ja yritysjuhlat. Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Voitte valita juhlatarjoilut valmiiksi suunnittelemistamme menuista tai pyytää tarjouksen toiveidenne mukaan! Muistathan myös pienempiin juhliin soveltuvan Rantasaunan takkatupineen. 

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti, joten olethan meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille täydellinen juhla tai tapahtuma! 

Lue lisää!

Työhyvinvointi

Kunnonpaikka mukana tukemassa työyhteisöjen hyvinvointia.

Kunnonpaikka tarjoaa ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos suunnittelette tyky- tai tyhy-päivää, meillä se onnistuu hienosti! Kysy meiltä lisää, niin räätälöidään yhdessä sopiva työhyvinvointipaketti!

Lue lisää!

Elämykset ja aktiviteetit

Kaipaako työyhteisösi yhteistä tekemistä? Kunnonpaikassa on mahdollisuus monipuoliseen toimintaan!

Virkistä tyhy- ja kokouspäiviä hemmottelevalla, liikunnallisella tai elämyksellisellä ohjelmalla tai muilla hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijapalveluilla. Räätälöimme mielellämme ohjelmia ryhmän tarpeiden mukaan. Yhteinen toiminta vahvistaa ryhmähenkeä ja saa naurun raikumaan! 

Lue lisää!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Tytti Haimivaara
Myyntineuvottelija

Puh. 050 575 6963

tytti.haimivaara@kunnonpaikka.com

Marika Hakkarainen
Asiakkuusvastaava

Puh. 050 455 8345

marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com