Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille ja ryhmille. Tilamme ja palvelumme mahdollistavat pienet ja suuret tapahtumat. Tule viettämään kokousta, juhlia tai vaikka tiimipäivää Kunnonpaikkaan. 

Kunnonpaikan 50-vuotisjuhlavuoden tarjoukset jatkuvat!

Kaikki kokouspalvelut & ryhmäaktiviteetit –10%

Kysyttävää? Vastaamme mielellämme!

Ryhmä- ja yritysmyynti
Marika Hakkarainen
0504558345
marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com

Tarjous voimassa 18.6.2024 saakka. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kokouspalvelut

Kylpylähotellissamme on monipuoliset kokouspalvelut yrityksille ja ryhmille. Yhdistä kokouspäivään elämyksiä, hauskoja aktiviteetteja tai asiantuntijapalveluita  – herkullisia kokoustarjoiluja unohtamatta!

Tilamme soveltuvat kokousten, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tiloista löytyy tarvittava kokoustekniikka, ilmastointi sekä langaton internetyhteys.  

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti sisältäen kokousemännän palvelut. 

Lue lisää!

Juhlat ja tapahtumat

Erinomaiset juhla- ja tapahtumajärjestelyt

Kunnonpaikan juhlatilat takaavat onnistuneet perhejuhlat ja yritysjuhlat. Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Voitte valita juhlatarjoilut valmiiksi suunnittelemistamme menuista tai pyytää tarjouksen toiveidenne mukaan! Muistathan myös pienempiin juhliin soveltuvan Rantasaunan takkatupineen. 

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti, joten olethan meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille täydellinen juhla tai tapahtuma! 

Lue lisää!

Työhyvinvointi

Tuemme työyhteisöjen hyvinvointia

Kunnonpaikka tarjoaa ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos suunnittelette tyky- tai tyhy-päivää, meillä se onnistuu hienosti! Kysy meiltä lisää, niin räätälöidään yhdessä sopiva työhyvinvointipaketti!

Lue lisää!

Elämykset ja aktiviteetit

Kaipaako työyhteisösi yhteistä tekemistä? Kylpylähotellissa on mahdollisuus monipuoliseen toimintaan!

Virkistä tyhy- ja kokouspäiviä hemmottelevalla, liikunnallisella tai elämyksellisellä ohjelmalla tai muilla hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijapalveluilla. Räätälöimme mielellämme ohjelmia ryhmän tarpeiden mukaan. Yhteinen toiminta vahvistaa ryhmähenkeä ja saa naurun raikumaan! 

Lue lisää!

Kylpyläloma ryhmille!
alk. 165€ /hlö / 2 vrk!

Majoitus sisältää aamiaiset, päivälliset, sekä kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön. Viikonloppuisin mukaan sisältyy myös tanssiliput. Perinteisinä savusaunailtoina majoitukseen sisältyy myös pääsy savusaunaan.

  • Standard -kahden hengen huoneessa 165€ /hlö /2 vrk
  • Forest view -kahden hengen huoneessa 175€ /hlö /2vrk
  • Lake view -kahden hengen huoneessa 180 € /hlö /2vrk
  • Yhden hengen huoneessa 254€ /2vrk

*Tarjous voimassa 31.12.2024 asti. Minimi ryhmäkoko 16 hlöä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjoushintaisia huoneita rajallinen määrä. Savusaunan saatavuudessa voi olla poikkeuksia.

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti

010 208 7276

myynti@kunnonpaikka.com