Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille ja ryhmille. Tilamme ja palvelumme mahdollistavat pienet ja suuret tapahtumat. Tule viettämään kokousta, juhlia tai vaikka tiimipäivää Kunnonpaikkaan. 

Kokouspalvelut

Kylpylähotellissamme on monipuoliset kokouspalvelut yrityksille ja ryhmille. Yhdistä kokouspäivään elämyksiä, hauskoja aktiviteetteja tai asiantuntijapalveluita  – herkullisia kokoustarjoiluja unohtamatta!

Tilamme soveltuvat kokousten, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tiloista löytyy tarvittava kokoustekniikka, ilmastointi sekä langaton internetyhteys.  

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti sisältäen kokousemännän palvelut. 

Lue lisää!

Juhlat ja tapahtumat

Erinomaiset juhla- ja tapahtumajärjestelyt

Kunnonpaikan juhlatilat takaavat onnistuneet perhejuhlat ja yritysjuhlat. Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Voitte valita juhlatarjoilut valmiiksi suunnittelemistamme menuista tai pyytää tarjouksen toiveidenne mukaan! Muistathan myös pienempiin juhliin soveltuvan Rantasaunan takkatupineen. 

Kaikki tilaisuudet voidaan räätälöidä toivomustesi mukaisesti, joten olethan meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille täydellinen juhla tai tapahtuma! 

Lue lisää!

Työhyvinvointi

Tuemme työyhteisöjen hyvinvointia

Kunnonpaikka tarjoaa ensiluokkaisia asiantuntijapalveluita työyhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos suunnittelette tyky- tai tyhy-päivää, meillä se onnistuu hienosti! Kysy meiltä lisää, niin räätälöidään yhdessä sopiva työhyvinvointipaketti!

Lue lisää!

Elämykset ja aktiviteetit

Kaipaako työyhteisösi yhteistä tekemistä? Kylpylähotellissa on mahdollisuus monipuoliseen toimintaan!

Virkistä tyhy- ja kokouspäiviä hemmottelevalla, liikunnallisella tai elämyksellisellä ohjelmalla tai muilla hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijapalveluilla. Räätälöimme mielellämme ohjelmia ryhmän tarpeiden mukaan. Yhteinen toiminta vahvistaa ryhmähenkeä ja saa naurun raikumaan! 

Lue lisää!

Tekemistä ryhmille

Reippaillen, retkeillen vai riippukeinussa rentoutuen…. Kylpylähotellia ympäröivä luonto tarjoaa näkemistä ja kokemista kaikkina vuoden aikoina.

Riippukeinurentoutus kaikille aisteille

Matka suuntautuu läheisessä saaressa sijaitsevalle luontopolulle Paasisalon saareen. Saaresta etsitään suojainen paikka, jonne jokainen retkeläinen asentaa oppaan ohjaamana oman riippukeinun puiden väliin. Annetaan luonnon tehdä taikojaan, rentoudutaan ja nautitaan luonnonrauhasta riippukeinuissa loikoillen ja luonnon ääniä kuunnellen. 

Kesäisin
Ryhmäkoko
: 10 hlö
Kesto & hinta: 2,5h ohjaus, 49€ /hlö
Muuta: säävaraus, vettä mukaan
Siirtyminen: Paasisaloon 2,5 km. Matka kestää kävellen n. 30–45 min kuntotasosta riippuen; polkupyörällä 10–15 min. (pyöriä saatavilla Kunnonpaikasta max. 10 kpl)
Varattavissa: toukokuun alusta 2023 

Kalastusretki Kallavedellä 

Lähdetään porukalla kokeilemaan kalaonnea Kallaveden lähiapajille igluveneellä liikkuen!

Retkiopas antaa perusopastuksen kalastustekniikoihin, välineisiin ja lähialueen kalapaikkoihin, sekä igluveneellä liikkumiseen. Opastuksen jälkeen lähdetään omatoimisesti vesille parasta kalasaalista hakemaan.

Kesäisin
Ryhmäkoko
: 5–15; (5 hlöä / igluvene. Igluveneitä on 3 kpl)

Kesto: n. 2 tuntia
Hinta: 69€ /hlö
Varattavissa: toukokuun alusta 2023 

Lumikenkäretki järvenjäällä  

Napataan lumikengät ja kävelysauvat mukaan ja suunnataan matka Kunnonpaikan rantaan. 

Tutustutaan talviseen järviluontoon ja välillä lämmitellään nuotiopaikan tulilla. Halukkaat voivat ottaa retkelle pilkkionget mukaan ja kokeilla kalaonneaan Kallavedellä. 

Talvisin
Ryhmäkoko
: 10–20;
Kesto & hinta: alk. 16€ /hlö (45 min), tai tarjouksen mukaan

Luontoretket lähiluontoon ympäri vuoden

Luontotaidot kylpylähotellin ranta-alueella tai Paasisalossa

Luontotaitoja harjoitellaan oppaan johdolla yhdessä. Retkellä tutustutaan lähiluontoon mm. tunnistamalla erilaisia luonnonvaraisia kasveja, opetellaan tulentekotaitoja, sekä luonnossa liikkumisen oppeja.  

Kesto paikan päällä: piha-alue 90 min. | Paasisalossa 120 min
Ryhmäkoko: 10–40 henkilöä
Matkaa Kunnonpaikasta 2,5 km (kävellen 30 min, pyörällä 10 min)

Varustus: ulkoliikuntaan soveltuva, vettä
Vaativuus: melko helppo

Hinnat: ranta-alueella 45€/hlö; | Paasisalo alk. 59€ /hlö tai sopimuksen mukaan
Varattavissa: toukokuun alusta 2023

Pisan näköalareitti (Nilsiän Lastukoski)

Pisan luonnonsuojelualue on pinta-alaltaan 306 hehtaaria. Pisan näkötornista, vaaran korkeimmalta kohdalta avautuu kaikkiin ilmansuuntiin upea savolainen luonnonmaisema, ja kirkkaalla säällä voi nähdä horisontissa siintävän Puijon tornin.

Pisan huipulla voi tutustua myös Täyssinän rauhan yli 400 vuotta vanhoihin rajamerkkeihin. Mäen pohjoisreunalla on pieni luola, joka on muotoutunut vuosisatojen kuluessa ihmisten hakatessa vuorikristallia korukiviksi ja koriste-esineiksi.

Pysäköintialueelta Pisan laelle on n. 2km kävelymatka ja reitti on osin suht haastavaa ja jyrkkäpiirteistä. Pisalla on kaikkiaan 8,5 kilometriä oransseilla maamerkeillä merkittyjä reittejä. Reitit ovat vaativia, mutta vuorelle nousemista on helpotettu portailla ja levähdystasanteilla.

Retken lomassa tehdään pienemmissä ryhmissä alueen erityispiirteisiin liittyviä tehtäviä. 

Ryhmäkoko 10–50 henkilöä
Ohjattu retken kesto: paikan päällä n. 3 tuntia
Matkaa Kunnonpaikasta 60 km (autolla n. 50 min.; kuljetus ei sisälly hintaan)
Varustus: ulkoliikuntaan soveltuva, vettä
Vaativuus
: melko vaativa
Hinta: alk. 89€ /hlö tai sopimuksen mukaan
Varattavissa: toukokuun alusta 2023 

Seinävuoren rotkolaakson reitti 2,5 km

Seinävuoren rotkolaakso on jylhyydessään näkemisen arvoinen luontonähtävyys. Luonto on vuosituhansien kuluessa muovannut uskomattoman taideteoksen, jonka vaikuttavuus tulee esille vasta itse paikan päällä koettuna. Rotkolaakson ympäri kiertää noin 2,5 kilometrin pituinen retkeilyreitti. Reitti on osin melko vaativa. Retken ohessa pääsee tekemään mukavia pienryhmätehtäviä luontoon ja retkeilyyn liittyen. 

Rotkolaakson retkeilykohteessa on hyvä varustelutaso: kookas laavu nuotiopaikkoineen, grillikota, näköalatasanne, laituri, opastustaulut, puuliiteri sekä käymälä. Näköalatasanne, laavu sekä laituri ovat esteettömiä. Lammen toiselta puolelta löytyy myös pienempi laavu nuotiopaikkoineen, sekä toinen käymälä.

Ryhmäkoko 10–50 henkilöä
Ohjattu retken kesto: paikan päällä n. 3 tuntia
Matkaa Kunnonpaikasta 46 km (autolla n. 40 min.; kuljetus ei sisälly hintaan)
Varustus: ulkoliikuntaan soveltuva, vettä
Vaativuus
: melko vaativa

Hinta: alk. 89€ /hlö tai sopimuksen mukaan
Varattavissa: toukokuun alusta 2023

Kylpyläloma ryhmille!
alk. 165€ /hlö / 2 vrk!

Saat tarjoushinnan, kun ryhmälomaa varatessa käytät koodia ryhmäloma23!

Majoitus sisältää aamiaiset, päivälliset, sekä kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön. Viikonloppuisin mukaan sisältyy myös tanssiliput. Perinteisinä savusaunailtoina majoitukseen sisältyy myös pääsy savusaunaan.

  • Standard -kahden hengen huoneessa 165€ /hlö /2 vrk
  • Forest view -kahden hengen huoneessa 175€ /hlö /2vrk
  • Lake view -kahden hengen huoneessa 180 € /hlö /2vrk
  • Yhden hengen huoneessa 254€ /2vrk

*Tarjous voimassa 31.12.2023 asti. Minimi ryhmäkoko 16 hlöä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjoushintaisia huoneita rajallinen määrä. Savusaunan saatavuudessa voi olla poikkeuksia.

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti
010 208 7276 myynti@kunnonpaikka.com

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Myyntipalvelu
Kunnonpaikan myynti

010 208 7276

myynti@kunnonpaikka.com