Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen hotelli ja hyvinvointikeskus Kallaveden kauniissa rantamaisemissa Siilinjärven Vuorelassa. Kunnonpaikan palveluihin kuuluvat kuntoutustoiminnan ohella monipuoliset terveys- ja hyvinvointi – sekä hotelli- ja ravintolapalvelut. Laaja palveluvalikoima pitää sisällään myös monipuolisia liikunta- ja viihde- sekä kokous- ja juhlapalveluita.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka nousi koko Pohjois-Savon matkailun toimipisteiden kärkeen vuonna 2019 yli 10 M€ liikevaihdolla ja keskimääräisellä 800 päiväkävijämäärällä. Sitten tuli korona ja yskitti koko toimialaa ihan kunnolla. Kunttarin suosio ei kadonnut mihinkään ja taas mennään vauhdilla.

Avoimet työpaikat

Tarjoilija

Haemme KylpyläHotelli Kunnonpaikkaan vakituiseen työsuhteeseen
tarjoilijaa (vakituinen 112,5h /3vk)

Oletko ravintola-alan osaaja, joka haluat tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä? Saatko asiakkaan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ravintolaasi? Tunnetko paloa hyvälle ruoalle ja juomalle? Haluatko tavata joka päivä työssäsi uusia ihmisiä?

Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Toivomme, että olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on reipas ote työntekoon sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Edellytämme sinulta
• Innokasta asennetta ja motivoitunutta otetta työhön
• Hygieniapassia ja anniskelupassia.

Tarjoamme
• uudistuneen työympäristön, monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavat henkilöstöedut.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakuaika 1.8.2024 asti

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen toni.sallinen@kunnonpaikka.com ja liitä mukaan CV. Halutessasi voit lähettää videohakemuksenkin WhatsAppin kautta.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä! Ole nopea!

Lisätiedot:

Toni Sallinen
Ravintolatoimenpäällikkö
+358 447456072 | toni.sallinen@kunnonpaikka.com

Kunnonpaikka on monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja tuottava kylpylähotelli Kuopion kupeessa. Huoltoliitto ry:n omistama kohde sijaitsee upean järvimaiseman äärellä tarjoten mahtavat puitteet erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin, hemmotteluhetkiin ja juhliin. Asiakastarpeisiin suunnitellut työhyvinvointipäivät ja kokoukset järjestyvät uusituissa tiloissamme erinomaisesti tai leppoisan miniloman viettämiseen rentoutuen ja tanssien.

Haemme jalkaterapeuttia hyvinvoinnin työtiimiin

Jalkaterapeutti AMK

Oletko osaava ja monitaitoinen jalkaterapia alan ammattilainen, joka on valmis tarttumaan erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin! Onko sinulla kokemusta jalkaterapiatyöstä ja omaatko ennakkoluulottoman asenteen työhön sekä aitoa kiinnostusta kehittää omaa osaamista aina tilanteen ja tarpeen mukaan?

Kunnonpaikan jalkaterapeuttina tulet toimimaan osana hyvinvoinnin sekä kuntoutuksen työtiimiä. Työssäsi teet kliinistä hoitotyötä eri sairasryhmäkohtaisten kuntoutujien, Pohjois-Savon hyvinvointialueen palveluseteli asiakkaiden, lomalaisten, hotellin sekä lähialueen asiakkaiden parissa. Työhösi kuuluu myös asiantuntijaluentojen, pienryhmäohjausten sekä keskustelujen pitämistä kuntoutujille, lomalaisille, yrityksille ja järjestöille.   

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta jalkaterapia asiakkaiden hoitamisesta, sekä monipuolista koulutusta tehtävään. Sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn suunnitteluun.

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen sekä hyvinvointia ja terveyttä edistäviä henkilöstöetuja
  • positiivisen työilmapiirin ja työkollegan tuen
  • mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät jalkaterapian parissa
  • hyvän ja ergonomisen työympäristön
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi omia vahvuuksia hyödyntäen
  • merkityksellisen työn, jonka vaikutukset auttavat konkreettisesti heikommassa asemassa olevia ihmisiä
  • innovatiivisen työympäristön, jossa olet mukana kehittämässä tulevaisuuden palveluja

Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.
Työaika keskimäärin 38,25h/vko.

Tiedustelut sekä hakemukset palkkatoivomuksineen:
Hyvinvoinnin palveluesimies Jonna Tirkkonen
puh. 0504370241
email:
jonna.tirkkonen@kunnonpaikka.com

Lähetäthän myös videotervehdyksesi whatsappin välityksellä.

Tehtävään valitaan työntekijä heti sopivan löytyessä ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.