Kunnonpaikka on erinomainen juhla- ja tapahtumajärjestäjä. Juhlatilamme ja loistava palvelu takaavat onnistuneet perhe- ja yritysjuhlat. Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Muistathan myös pienempiin juhliin soveltuvan Rantasaunan takkatupineen!

Pikkujoulut Kunnonpaikassa!

Glamourin täyteinen matka Las Vegasiin vai perinteitä kunnioittavat pikkujoulut? Valitse mieleisesi!

Tutustu Kunnonpaikan pikkujoulutarjontaan ja varaa paikkasi ikimuistoisimmille pikkujouluille kylpylähotelli Kunnonpaikkaan!
Varaa paikkasi pikkujouluilla nyt, sillä paikkoja tarjolla rajoitetusti!

Lue lisää!

Juhlatilat

Juhlien järjestäminen alkaa sopivan juhlatilan valinnalla

Kunnonpaikan juhlatilat takaavat onnistuneet juhlat ja tapahtumat. Autamme teitä järjestämään ikimuistoiset juhlat – niin pienet kuin suuretkin juhlatilaisuudet!

Lue lisää!

Juhlatarjoilut

Juhlatarjoilut ovat juhlien tärkein osuus!

Ravintolamme loihtii upeat juhlatarjottavat ammattitaidolla huippu raaka-aineista. Voitte valita juhlatarjoilut valmiiksi suunnittelemistamme menuista tai pyytää tarjouksen toiveidenne mukaan! Juhlamenut tarjoillaan lautasannoksina tai juhlabuffetista, toiveidenne mukaan. Mitä makuja sinun juhlapöydästäsi löytyy?

Juhlatarjoiluihin kuuluvat myös juomat. Menuihin sopivat viinisuositukset takaavat, että jokainen ruokalaji saa arvoisensa viinin. 

Lue lisää!

Leirit ja retket

Leirikouluun, luokkaretkelle tai rippileirille Kunnonpaikkaan!

Kylpylähotellimme sopii erinomaisesti leirikoulujen, luokkaretkien ja rippileirien järjestämiseen.

Hostelli on edullinen vaihtoehto eri kokoisille seurueille. Huoneissa on kerrossängyt 2–4 henkilölle, liinavaatteet, oma kylpyhuone, televisio ja Internet-yhteys.

Leirin tai retken ohjelmaan on helppo lisätä monipuolisia elämyksiämme, lähialueen upeita kulttuuri- ja aktiviteettipalveluita sekä tietenkin kylpylän käytön!

Ota yhteyttä!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Marika Hakkarainen
Myyntineuvottelija
Puh. 050 455 8345 marika.hakkarainen@kunnonpaikka.com