Kelan kuntoutuskursseja järjestetään Kunnonpaikassa, Kuopion kupeessa, Kallaveden rantamaisemissa. Haluamme kuntouttaa luotettavasti ja jokaista arvostaen. Haluamme auttaa sairauden aiheuttamassa muutostilanteessa ja antaa neuvontaa, ohjausta ja keinoja jatkaa mahdollisimman täysipainoista elämää sairaudesta huolimatta. Kuntoutuksella pyrimme myös vahvistamaan voimavarojasi ja elämänhallintaasi, jotta pystyt toimimaan mahdollisimman itsenäisesti ja aktiivisesti omassa arjessasi. Ammattitaitoisen kuntoutuksen ohella voit nauttia kylpylän kuohuista ja lämpimistä löylyistä sekä viihtyisän ravintolamme herkullisesta ruuasta.   

Kenelle: 16–29-vuotiaalle nuorelle, joka tarvitsee tukea koulutukseen tai työn aloittamiseen

Kesto: sovitaan erikseen

Erityistä / lisätietoa: Soitto Kelan kuntoutuksen palvelunumeroon (020 692 205) Virkailija tekee päätöksen ilman hakupapereita.

Kelan kuntoutus on osallistujalleen maksutonta. Kelasta voi saada myös kuntoutusrahaa ansionmenetyksestä sekä korvauksia matkakuluista.

Nuoren ammatillinen kuntoutus -esite

Kuntoutukseen hakeminen

Nuoren ammatillinen kuntoutus

  1. Soita Kelan kuntoutusasioiden palvelunumeroon 020 692 205.  Jos sinulla on yhteys esimerkiksi etsivään nuorisotyöhön tai Ohjaamoon, voit ottaa Kelaan yhteyttä yhdessä heidän kanssaan.
  2. Kuntoutuksen asiantuntija haastattelee sinut ennalta sovittuna aikana ja vastaanottaa samalla suullisen hakemuksen. Erillistä hakemuslomaketta tai liitteitä ei tarvita.
  3. Kun hakemuksesi on ratkaistu, saat siitä päätöksen, jossa on käytännön ohjeet kuntoutuksen käynnistymiseen.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Reijo Kettunen
Ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja
Puh 044 739 3498 reijo.kettunen@kunnonpaikka.com