Ammatillinen kuntoutusselvitys, 10 vrk

Kelan kuntoutuskursseja järjestetään Kunnonpaikassa, Kuopion kupeessa, Kallaveden rantamaisemissa. Haluamme kuntouttaa luotettavasti ja jokaista arvostaen. Haluamme auttaa sairauden aiheuttamassa muutostilanteessa ja antaa neuvontaa, ohjausta ja keinoja jatkaa mahdollisimman täysipainoista elämää sairaudesta huolimatta. Kuntoutuksella pyrimme myös vahvistamaan voimavarojasi ja elämänhallintaasi, jotta pystyt toimimaan mahdollisimman itsenäisesti ja aktiivisesti omassa arjessasi. Ammattitaitoisen kuntoutuksen ohella voit nauttia kylpylän kuohuista ja lämpimistä löylyistä sekä viihtyisän ravintolamme herkullisesta ruuasta.   

Kenelle: työiköiselle, jolla terveydentilanne tai muu elämän kokonaistilanne vaatii laaja-alaista selvitystä ja arviointia ammatillisen suunnitelman selventämiseksi

Kesto: 10 vrk (alkaa 4 vuorokauden aloituksella)

Kelan kuntoutus on osallistujalleen maksutonta. Siihen kuuluu ohjelma, täysihoito, kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö, sekä haluttaessa majoitus kahden hengen huoneessa. Kelasta voi saada myös kuntoutusrahaa ansionmenetyksestä sekä korvauksia matkakuluista.

Ammatillinen kuntoutus -esite

Kuntoutukseen hakeminen

Ammatillinen kuntoutusselvitys, ammatillinen Taito-kuntoutus

  1. Varaa aika lääkärille, joka arvioi kuntoutustarpeesi ja kirjoittaa B-lausunnon kuntoutusta varten
  2. Täytä hakemus KU 101
  3. Lähetä hakemus KU 101 ja lääkärin B-lausunto (jollei lääkäri ole sitä lähettänyt suoraan Kelalle) netissä kela.fi/omakela tai postitse. Kela tekee kuntoutuspäätöksen ja lähettää sen hakijalle kotiin.

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme!

Reijo Kettunen
Ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja
Puh 044 739 3498 reijo.kettunen@kunnonpaikka.com