Terveessä kehossa mielikin voi paremmin! Autamme löytämään juuri sinulle sopivan tavan ylläpitää terveellistä elämää! Tervetuloa terve tammikuu!

Monipuolinen ryhmäliikunta!

Kattavasta Sport & Aqua Sport tarjonnastamme löydät tehokkaat treenit niin salille kuin altaille! Tutustu koko Suomen ainutlaatuisimpaan vesiliikuntatarjontaan!
Uusi ryhmäliikuntakausi starttaa 2.1.2023!

Kevät 2023 ryhmäliikunnat

Voi hyvin Fysioklinikan avulla!

Fysioklinikalta löydät avun kipeisiin polviin, rasittuneeseen selkään ja lihaskipuihin! Palveluihin kuuluvat mm. fysioterapia, allasterapia, toimintaterapia, ja paljon muuta!

Fysioklinikan asiakkaana saat käyttöösi kylpylän ja kuntosalit veloituksetta koko hoitosarjan ajan!

Lue lisää fysioklinikasta!

Terveelliset kotiruokalounaat

9.1.–5.2.2023 ma–pe klo 11–14 • la klo 12–15

Tammikuussa lounaslistoiltamme löydät korkealaatuiset valikoimat herkullisia kotiruokia! Lounaaseen kuuluu pääruoat, salaattibuffet, kasviskeittoa, leipää, kotiruokajuomia, kahvi sekä jälkiruoka!

Hinta:
aikuiset 14,50€ /hlö • lapset (4–12-v.) 10,50€ • alle 4-v. 2€/ikävuosi

Lasten lounaan ostajalle jäätelö kaupan päälle!

Lounaslistat

Aamiaisbrunssi

alk. 13.1.2023, la–su klo 7:30–11

Mitä saamme, kun laajennamme aamiaistarjontaa, lisäämme roppakaupalla laadukkaita raaka-aineita ja hörskytämme sen kaiken kunnon asenteella ja ammattitaidolla? No tietenkin herkullisen brunssin!

Hinta:
aikuiset 18€ /hlö • lapset (4–12-v.) 9,50€ • alle 4-v. veloituksetta

Brunssimenut

Hot Stone -kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään vulkaanista kiveä, jolla on erinomainen lämmön sitomiskyky. Tämä rentouttaa lihaksia ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Hoito poistaa nesteitä ja kuona-aineita kehosta.

Hinta:
73,00€ / 60 min

Harmonian hoidot