Unohtumaton kylpyläloma AuroraHut-igluveneessä nyt -30%!

Tutustumistarjouksena todellinen luksusmajoitus kahden hengen AuroraHut®-sviitissä nyt -30%!

Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHut®, lasinen igluvene™. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti tarjoaa rentouttavaa ja tunnelmallista loma-asumista luonnon äärellä kylpylähotellin palveluista nauttien.  AuroraHut® on ainutlaatuinen matkailuelämys luonnon äärellä myös talvella. Järven jäällä majoittuessa igluveneen™ lattiassa oleva pilkkireikä mahdollistaa lämpimässä pilkkimisen.

Unohtumatonta majoittumista igluveneessä!

Igluveneen esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin takaavat unohtumattoman matkailuelämyksen joka ei hetkessä unohdu.

Igluveneen™ varustukseen kuuluvat kaikki elämykselliseen majoitukseen tarvittava – minikeittiö astioineen ja ruokasäilytyksineen, kompostoiva wc sekä laadukas parivuode. Lämpötuuletettu naulakko kuivaa ulkovaatteet ja matkavarusteille on säilytystilat vuoteen alla. Igluveneessä™ on myös oma sähkömoottori, joten majapaikan voi parkkeerata myös kauemmas rannasta, ja pulahtaa uimaan omalta laiturilta.

Kunnonpaikassa yöpymiseen kuuluvat aina runsas aamiainen, kylpylä ja kuntosalit, ilmainen sähköauton lataus, sekä Hydrohex – virtuaalivesijumpat!

Ravintolan à la carte -listalta voit ottaa annokset joko mukaan tai jäädä nauttimaan herkulliset annokset paikan päälle. Nautinnollisia elämyksiä tarjoavat myös useaan kertaan viikossa lämpenevä aito savusauna ja tietenkin kylpylä. Hoitokylpylä Harmonia tarjoaa puolestaan rentouttavia hierontoja, kauneushoitoja ja hemmotteluita.

Kunnonpaikan ympäröivä luonto ja Kallavesi tarjoavat mahdollisuudet lukuisiin aktiviteetteihin ja meiltä löydätkin monipuolisesti tekemistä kaikkiin vuoden aikoihin. Välineet kaikkiin aktiviteetteihimme vuokrattavana paikan päältä.

Huikea tutustumistarjous! -30% hinnasta koodilla HUT22!

  • majoittuminen aikavälillä 17.6.–31.7.2022 hintaan 245 € /vrk; (norm 350€). Tarjous vain koodilla HUT22

Varaukset Kunnonpaikan myyntipalvelusta
myynti(at)kunnonpaikka.com tai 044 7476 560

Tarjous voimassa 31.7.2022 asti.