Vietä syysloma 2022 kylpylähotelli Kunnonpaikassa.
Kylpylähotelli Kunnonpaikka Kuopion kupeessa Siilinjärvellä tarjoaa syysloman parhaat tekemiset koko perheelle!

Syyslomatarjous

Syyslomapaketti perheille (2 vrk)

Vietä kylpyläloma Kuopion kupeessa kylpylän Wibit-radalla kiipeillen, virtuaalipeliseinällä seikkaillen ja minigolfia pelaten! Syyslomapaketti sisältää:
  • Majoituksen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle
  • Herkulliset aamiaiset jokaiseen makuun
  • Hemmottelevan kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön
  • Wibit-vesipuistoradan ja iWall-virtuaalipeliseinän vapaan käytön
  • Hydrohex-virtuaaliallasjumpan
  • Maksuton pysäköinti
Lomapaketin hinta: Hinta voimassa viikoilla 41 ja 42 Varaukset suoraan myyntipalvelusta: 044 7476 560 tai myynti@kunnonpaikka.com tai nettivaraamosta Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Varaa kylpyläloma Tutustu kylpyläämme

Monipuolinen kylpylähotelli Kuopion kupeessa Siilinjärvellä


Koko perheen syysloma

Yöpykää mukavasti hotellissa ja nauttikaa kylpylähotellin monipuolisesta tarjonnasta. Äiti hemmotellaan Harmonian spa-hoidoissa, isä käy salilla, lapset pelaavat virtuaalipeliseinällä ja koko nautiskelee valmiista pöydästä ravintolassa ja polskii kylpylässä. 

Liikunnallinen syysloma

Monipuolisista aktiviteeteista voitte koota perheelle liikunnallisen ja aktiivisen lomapaketin syyslomaksi. Säästä riippumatta meiltä löytyy monenlaista tekemistä sisältä ja ulkoa.

Kylpylä lähellä Kuopiota

Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan on helppo tulla. Meille Siilinjärvelle, Vuorelan taajamaan ajaa Kuopion torilta tai lentoasemalta 10 minuutissa. Meille pääsee kätevästi myös paikallisbussin kyydillä.