ETURAUHASSYÖPÄ PARIKURSSIT

Kunnonpaikka kuntoutus

Eturauhassyöpää sairastavien parikurssit


Sopeutumisvalmennuskurssit on tarkoitettu eturauhassyöpää sairastaville henkilöille, joilla sairauden ensivaiheen hoito on loppuvaiheessa tai hoitojen seuranta on menossa. Eturauhassyöpää sairastavien sopeutumisvalmennuskurssit järjestetään parikursseina, jonne toivotetaan tervetulleeksi mukaan myös kuntoutujan läheinen.

 

Sopeutumisvalmennuskurssin tavoite ja sisältö

Kurssin tavoitteena on voimaantuminen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn turvaaminen ja edistäminen. Kuntoutus tarjoaa mm. voimavaroja sairauden kanssa elämiseen, tukea arjessa selviytymiseen ja opastusta hyvinvointia tukevien elintapojen omaksumiseen. Kurssi sisältää ryhmämuotoista ohjelmaa niin fyysisen, psyykkisen kuin sosiaalisenkin hyvinvoinnin osa-alueet huomioiden.

Kurssit toteutetaan Kunnonpaikassa ja niihin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa täysihoidolla sekä kylpylän ja liikuntatilojen vapaa käyttö. Kuntoutus toteutetaan Kelan tuella ja sen ajalta on mahdollista saada palkkaa tai kuntoutustukea.

Kurssille hakeutuminen
Kurssille haetaan Kelan lomakkeella KU132, johon liitetään lääkärin B-lausunto. Hakemus toimitetaan Kelan toimistoon. Myönteisen kuntoutuspäätöksen saaneille Kunnonpaikka lähettää kutsukirjeen ennen kuntoutuksen alkua.
 

 

Sopeutumisvalmennuskurssien kurssinumerot ja aloitusajankohdat 2021

Vuoden 2021 aikataulut julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin.

Syöpä-parikurssi: eturauhassyöpää sairastaville aikuisille

78085    Kuntoutusjakso:    1.–5.3.2021   

82451    Kuntoutusjakso:    20.-24.9.2021

82452    Kuntoutusjakso:    8.11.-12.11.2021

 

Kurssinumeroa klikkaamalla pääset Kelan sivuille lukemaan lisätietoja kursseista.

 

Lisätietoja kursseista

Kuntoutustoimisto
044 7476 531,
huom. soittoajat ma-pe klo 10-11 sekä klo 13-14
kuntoutus@kunnonpaikka.com