Avoimet työpaikat


 

Avoimet työpaikat

Haemme markkinointiassistenttia myynnin ja markkinoinnin tiimiin


Oletko luova ja idearikas markkinoinnin ammattilainen, joka on valmis tarttumaan erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin! Tuleeko asiakaslähtöinen ajattelu sinulta luonnostaan ja omaatko ennakkoluulottoman asenteen työhön sekä aitoa kiinnostusta kehittää omaa osaamista aina tilanteen ja tarpeen mukaan?
 
Kunnonpaikan markkinointiassistenttina tulet toimimaan osana myynti- ja markkinointitiimiä jossa pääset yhdessä tiimiläistesi kanssa rakentamaan asiakaslähtöistä markkinointiviestintää. Työssäsi olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa markkinointitoimenpiteitä b-to-b sekä b-to-c asiakkuuksissa, asiakaspolun kaikissa eri vaiheissa. 

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta markkinoinnin ja mainonnan tehtävistä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oman työn suunnitteluun sekä markkinointitoimenpiteiden hallintaa monikanavaisesti erilaisia digitaalisia järjestelmiä käyttäen. 
 
 
Työtehtävät
 

 • mainonnan suunnittelu ja ilmoitusvalmistus 
 • sisällöntuotanto ja taittotyöt (esitteet, hinnastot)
 • verkkosivujen päivittäminen ja kehittäminen
 • uutiskirjeiden luominen ja lähettäminen
 • tiedotteiden ja muiden julkaisujen tuottaminen 
 • sosiaalisen median julkaisut

 
Tehtävä edellyttää, että hallitset graafisen suunnittelun perusteet ja sinulla on Adoben InDesign, Photoshop- ja Acrobat-ohjelmien käyttö hallussa. Sinulla on hyvät sisällöntuotannon taidot ja kykenet tuottamaan sujuvaa tekstiä niin suomeksi kuin englanniksikin. Katsomme eduksi, jos Googlen palvelut (Ads ja Analytics)  ja CRM -järjestelmät ovat jo entuudestaan tuttuja ja kykenet kevyisiin (SoMe -laatuisiin) valo -ja videokuvauksiin. 
 
 
Tarjoamme

 • vakituisen työsuhteen ja hyvät henkilöstöedut 
 • positiivisen työilmapiirin ja tsemppaavat tiimikaverit
 • mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät markkinoinnin ja myynnin parissa
 • mahdollisuuden kehittyä työssäsi omia vahvuuksia hyödyntäen 
 • merkityksellisen työn jonka vaikutukset auttavat konkreettisesti heikommassa asemassa olevia ihmisiä
 • monipuolisen kylpylähotellin palvelukokonaisuuden jonka myyntiä ja markkinointia pääset kehittämään

 

Tiedustelut sekä hakemukset palkkatoivomuksineen 14.2.mennessä: 
myynti- ja markkinointipäällikkö 
Satu Väänänen p. 050 5393 148 email: satu.vaananen@kunnonpaikka.com
 
Aloitus: 1.3. tai sopimuksen mukaan.


Kunnonpaikka on toiminnallinen hyvinvointikeskus ja kylpylähotelli Kallaveden rannalla, Vuorelassa, 10 min ajomatkan päässä Kuopiosta. Kylpylähotelli Kunnonpaikan palveluihin kuuluvat monipuoliset terveys- ja hyvinvointi – sekä hotelli- ja ravintolapalvelut. Laaja palveluvalikoima pitää sisällään myös monipuolisia liikunta- ja viihde- sekä kokous- ja juhlapalveluita. Kunnonpaikan omistava Huol¬toliitto ry on valtakunnallinen, yleishyödyllinen terveyttä edistävä järjestö, jonka tehtävänä on tukea erityisesti heikommassa asemassa olevien hyvinvointia. Kunnonpaikka toteuttaa Huoltoliiton perustehtävää tarjoamalla laaja-alaisia kuntoutus -ja hyvinvointipalveluja sekä yksityisille - että yritysasiakkaille.