UKK - Usein kysyttyä kylpylä

UKK - Usein kysyttyä kylpylä

Voiko kylpylässä uida uimashortseissa?
Kyllä voi, mikäli ne ovat muutoin kankaaltaan, ja ominaisuuksiltaan soveltuvat uimiseen.


Mikä on altaiden lämpötila kylpylässä?
Kylmäaltaassamme lämpötila on n. 11 astetta, muiden altaiden lämpötilat vaihtelevat n. 27 – 35 asteen välillä. Lisää altaista ja niiden lämpötiloista löydät täältä.


Voiko Kunnonpaikasta vuokrata uimapuvun?
Valitettavasti meillä ei ole vuokrauspalvelua. Halutessasi voit ostaa uimapuvun hotellin vastaanoton vieressä olevasta kaupasta.


Käykö Kunnonpaikkaan työnantajan tukemat liikunta- ja kulttuurisetelit / maksukortit / mobiilisovellukset / Smartum (setelit, mobiilimaksu, kortti) / Eazybreak / Edenred / ePassi? Mitä palveluita voin maksaa liikunta-/kulttuuriedulla?
Kaikki kysymyksessä mainitut maksutavat käyvät Kunnonpaikassa. Puuttuuko maksutapa, jolla haluaisit maksaa? Vinkkaa meitä: hyvinvointi(at)kunnonpaikka.com!

Liikuntaan ja kulttuuriin kohdistetuilla maksutavoilla voit maksaa kaikkia liikuntapalveluitamme kertakäynnistä aina jäsenyyteen, sekä myös elämyspalveluitamme, kuten pakohuonetta ja Standoff -lasertaistelua.

Smartumilla, E-passilla ja Eazybreakillä on olemassa myös hyvinvointisaldo, jolla voi maksaa perinteistä hierontaa. Tämä saldo ei käy liikunta- ja kulttuuripalveluihin, eikä liikuntaan/kulttuuriin kohdistettu saldo hierontapalveluihin. Kaikki työnantajan tukemat edut ovat henkilökohtaisia, joten voit maksaa niillä vain henkilökohtaisia palveluitasi, et esimerkiksi lapsen tai puolison.

Esite

Kuinka toimin kylpylässä?
Täältä löydät kylpylän yleiset käyttäytymissäännöt.


Ovatko kaikki hoitoajat näkyvissä nettivarauskalenterissa?
Eivät ole, mikäli nettivarauskalenterista, ei löydy sopivaa aikaa / hoitoa, olkaa yhteydessä asiakaspalveluun 044 7476 520 / hyvinvointi@kunnonpaikka.com, hoitoaikoja voi olla tarjolla lisää.


Voinko varata hoitoja paikan päällä tullessani majoittumaan?
Aina kannattaa kysyä vapaita hoitoaikoja. Suosittelemme kuitenkin varaamaan hoidot etukäteen, voidaksemme varmistua, että saat haluamasi hoidot sopivaan aikaan.


Mitä sisältyy 20 minuutin, 50 minuutin ja 80 minuutin hierontaan?
Hieronnat ovat vain aikarajoitteisia, voit itse valita mitä osaa kehosta haluat hieronta-ajalla hierottavan.