Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa kylpylälomia jokaiseen makuun. Kylpylähotelli 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta tarjoaa tekemistä koko perheelle. Nappaa mieleisesi kylpyläloma ja tule nauttimaan Kunnonpaikkaan!

Kylpylälomatarjous

Kylpyläviikonloppu Kunnonpaikassa (2 vrk)

Kylpyläloma Kuopion kupeessa tarjoaa monipuolista tekemistä jokaiselle! Tule tanssimaan, nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä sekä ruokailemaan valmiista pöydästä. Viikonlopun kylpyläloma sisältäen puolihoidon, tanssiliput tähtitansseihin ja savusaunan lempeät löylyt alkaen 160 € /hlö /2 hh. Kylpylälomapaketti sisältää:
  • majoituksen kahdelle henkilölle
  • aamiaiset ja päivälliset paistipöydällä runsaasta buffetpöydästä
  • hemmottelevan kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön
  • tähtitanssiliput
  • savusaunaillan lauantaisin
  • Hydrohex-virtuaaliallasjumpan
Lomapaketin hinta:
  • kahden hengen Standard-huoneessa 160 € /hlö /2 vrk
  • kahden hengen Forest View Superior -huoneessa 165 € /hlö /2 vrk
  • kahden hengen Superior Lake View -huoneessa 170 € /hlö /2 vrk
  • yhden hengen huoneessa 234 € /hlö /2 vrk
Hinta voimassa 13.11.2022 saakka. Varaukset suoraan myyntipalvelusta: 044 7476 560 tai myynti@kunnonpaikka.com Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Hintamuutokset mahdollisia loma-aikoina sekä juhlapyhinä. Varaa puhelimitse Varaa sähköpostitse

Kylpyläviikonloppu igluveneessä

AuroraHut®-igluvene

Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHut®, lasinen igluvene™. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti tarjoaa rentouttavaa ja tunnelmallista loma-asumista luonnon äärellä kylpylähotellin palveluista nauttien.

Igluveneen esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin takaavat unohtumattoman matkailuelämyksen joka ei hetkessä unohdu.

Igluveneen™ varustukseen kuuluvat kaikki elämykselliseen majoitukseen tarvittava: laadukas 140 cm leveä parisänky, lämpötuuletettu naulakko, kylpytakit ja -tossut, kompostoiva kuivakäymälä, ruokakellari, minikeittiö, vesipullot kahdelle sekä pilkkireikä.

Huomioithan, että igluveneessä ei ole suihkutilaa, mutta suihku ja sauna ovat saatavilla päärakennuksessa kylpylän yhteydessä, Igluveneeseen tulee vesi säiliöstä, mutta sitä ei voi käyttää juomavedeksi. Kaikissa igluveneissä on myös oma laituri. Sisäänkirjautuminen mahdollista vain ennen klo 18.

Hinnat: 
1.6.–31.8. 350 €/vrk
1.9–30.11. 220 €/vrk
1.12.–31.1. 190 €/vrk
1.2.–31.5. 220 €/vrk

Varaukset netistä tai soittamalla Kylpylähotelli Kunnonpaikan myyntipalveluun: myynti@kunnonpaikka.com tai 044 7476 560

Veneilymahdollisuus + 50€
Saapuminen klo. 17.30 mennessä. Huom! veneillessä säävaraus.

Varaa huone

Kunnonpaikassa majoituksen hintaan kuuluu


Hemmotteleva kylpyläloma

Yövy hotellissa ja tule hemmotelluksi Harmonian spa-hoidoissa, nautiskele ravintolassa ja vaihda vapaalle iltaviihteen tahdissa. Tarkista viikonloppujen esiintyjät tapahtumakalenteristamme.

Aktiivinen kylpyläloma

Monipuolisista kylpylähotellimme aktiviteeteista ja liikuntapalveluista löytyy oma tapa jokaiselle. Kylpylässä voit osallistua virtuaalivesijumppaan Hydrohexin ohjauksessa milloin sinulle sopii.

Kylpylä lähellä Kuopiota

Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan on helppo tulla. Meille Siilinjärvelle, Vuorelan taajamaan ajaa Kuopion torilta tai lentoasemalta 10 minuutissa. Meille pääsee kätevästi myös paikallisbussin kyydillä.