Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen hotelli ja hyvinvointikeskus Kallaveden kauniissa rantamaisemissa Siilinjärven Vuorelassa. Kunnonpaikan palveluihin kuuluvat kuntoutustoiminnan ohella monipuoliset terveys- ja hyvinvointi – sekä hotelli- ja ravintolapalvelut. Laaja palveluvalikoima pitää sisällään myös monipuolisia liikunta- ja viihde- sekä kokous- ja juhlapalveluita.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka nousi koko Pohjois-Savon matkailun toimipisteiden kärkeen vuonna 2019 yli 10 M€ liikevaihdolla ja keskimääräisellä 800 päiväkävijämäärällä. Sitten tuli korona ja yskitti koko toimialaa ihan kunnolla. Kunttarin suosio ei kadonnut mihinkään ja taas mennään vauhdilla. Kaipaamme nyt vahvistusta dynaamiseen tiimiimme. Olisitko Sinä etsimämme:

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia!

Vakituinen 112,5 h /3 vk

Odotamme sinulta kokemusta à la carte -annosten, aamiaisten, lounas- ja päivällisruoan, kahvila-, kokous- ja edustustarjoilutuotteiden valmistuksesta. Työajat vaihtelevat klo 6:30–22:00 viikon jokaisena päivänä.

Pidämme tärkeänä alan koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme uudistuneen työympäristön, monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavat henkilöstöedut.

Hakemuksen voi lähettää alla olevaan osoitteeseen 10.10.2022 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löytyessä.

Toni Sallinen, Ravintolatoimen päällikkö
044 745 6072 tai toni.sallinen@kunnonpaikka.com

Haemme talouspäällikköä!

  • Kunnonpaikan/ Huoltoliitto ry:n taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon organisaattori ja asiantuntija
  • esimies taloustoimiston ja kiinteistöhuollon n. 10 hlö tiimille
  • johtoryhmän jäsen

Soveltuva koulutus väh. keskiasteelta. Vahva osaaminen kirjanpidosta, budjetoinnista ja verotuksesta, tilinpäätöstaidot. Hankkeiden taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi.

Käytössämme on Netvisor taloushallintojärjestelmän lisäksi Hotellinx hotellijärjestelmä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Kyseessä on aluksi äitiysloman sijaisuus, toivomus aloitusajasta 1.12.2022. Työsuhteen jatko mahdollinen.

Hakemukset ja tiedustelut: Hakemukset 15.10. mennessä sähköpostitse timo.juurakko@kunnonpaikka.com.

Lisätietoja: talouspäällikkö Katri Takkinen p. 050 371 8632 tai toimitusjohtaja Timo Juurakko p. 050 598 7301.

Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi sekä aloitusajankohta. Kutsumme potentiaalisimmat haastatteluun ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.