Klassenausflüge

Leirikoulu Kunnonpaikka Kuopio

Wollen Sie eine Klassenausflug zu uns!

Sie sind herzlich mit Ihre Klasse zu uns Willkommen! In unserem Hostel übernachten Sie günstig mit der ganze Gruppe. Von uns können Sie schöne Tagesausflüge machen und dabei viel erfahren. In der Nähe von Kunnonpaikka finden Sie sowohl Kultur- als auch sportliche Aktivitäten. 


Kokoa ohjelma esimerkiksi näistä:

kekkosen_Katyrit

Kekkosen Kätyrit - Suomen suurin pakohuone

Kekkosen Kätyrit on huonepakopeli, jossa pelin aluksi ryhmä lukitaan huoneeseen ja heidän tehtävänään on arvoituksia ratkaisemalla päästä pakenemaan huoneesta ennen aikarajan umpeutumista.

Kekkosen kätyrit on siitä ainutlaatuinen huonepakopeli Suomessa, että sitä mahtuu kerralla pelaamaan jopa 20 henkilöä samaan huoneeseen! Ota Kekkosen Kätyrit siis osaksi tyhy- tai virkistyspäivää isommallekin porukalle!

Leirikoulu Kunnonpaikka Kuopio

Lasertaistelupeli Kaupungin valtaus

Lasertaistelupeli on vauhdikas ja energinen sisäpeli, joka sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta. Peliareenana toimii hotellin sisätiloihin rakennettu ainutlaatuinen apokalyptinen kaupunkimaisema. Kerää oma ryhmäsi kasaan ja valtaa kaupunki takaisin!

Pelimuotoja on useita. Voit pelata oman peliporukan kanssa kaikki kaikkia vastaan tai ryhmä voidaan jakaa joukkueisiin. Jokainen pelisessio on ohjattua toimintaa ja areenan lavastus, ääni- ja valomaailma luovat unohtumattoman pelikokemuksen.

Fridbeegolf Kunnonpaikka Kuopio

Frisbeegolf, 18 väylää

Kunnonpaikan frisbeegolfrata on aloittelijoille ja harrastajille soveltuva rata, jonka peliaika on n. 30 minuuttia. Yhdeksänkorisen radan par (ihannetulos) on 27 heittoa ja radan kokonaispituus on 503 metriä. Klikkaamalla viereistä kuvaa saat kartan isommaksi.

Voit myös jatkaa frisbeegolfausta Vuorelan koulun puoleiselle radalle rantaa pitkin. Etäisyyttä Kunnonpaikan rataan on vain parisataa metriä. 

Wibit Kunnonpaikka kuopio

Kylpyläelämys

Koe rentouttava kylpylähetki Kunnonpaikan monipuolisella kylpyläosastolla. Laajasta allasvalikoimasta löydät taatusti mieluisan vaihtoehdon niin perheen pienimmille kuin rauhallista ilmapiiriä etsiville. Kylpylästä löydät 7 erityyppistä allasta 11-asteisesta kylmäaltaasta 32-asteiseen porealtaaseen. Voit uiskennella 25-metrisessä kuntouintialtaassa tai kokeilla taitojasi vesijuoksussa. Perheen vesipedot viihtyvät lastenaltaan touhuissa ja vesiliukumäen vauhdista nauttien. Viikonloppuisin (la klo 12 - su klo 13) suuressa altaassa viihdyttää Wibit-vesipuistorata!

Allasbaari Kuplis palvelee asiakkaitamme perjantaista sunnuntaihin.

Minigolf Kunnonpaikka Kuopio

Minigolf

Takapihaltamme löytyy myös minigolfrata. Välineitä vuokrataan hotellin vastaanotosta 5€ / hlö.

Melonta Kunnonpaikka Kuopio

Melonta

Kunnonpaikasta voit vuokrata käyttöösi soutuveneen tai vaikkapa kanootin. 

Omasta rannastamme on helppo lähteä melomaan rantaa pitkin tai vaikka pidemmällekkin melontaretkelle. 

Logo Kunnonpaikka

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu Kunnonpaikka
044 7476 560
myynti@kunnonpaikka.com

Myyntipalvelumme palvelee ma-to klo 8–18 ja pe klo 8–16. Loma-aikoina muutokset ovat mahdollisia.

Ravintola KUnnonpaikka Kuopio

À la Carte -listamme