Our instructors

Jonna Tirkkonen

Jonna Tirkkonen

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja AMK ja ohjannut liikuntaa/tanssia vuodesta 2004. Tanssi on aina ollut lähinnä sydäntä, mutta ohjaan vesijumpasta kuntonyrkkeilyyn ja joogasta pumppiin. Liikkumisessa mielestäni tärkeää on monipuolisuus ja siksi tykkään myös itse ohjata hyvin erityyppisiä tunteja.

Tunneillani soitan mukaansatempaavaa musiikkia, jonka tahdissa on mukava treenata. Liikutaan yhdessä siis hymyssä suin ja tekeminen ei saa olla totista puurtamista. Vastapainoksi ohjaan myös rauhallisia pilatekseen, joogaan ja venyttelyyn perustuvia tunteja. Tuntien tavoitteena on kehittää niin tasapainoa kuin kehon liikkuvuutta, vahvistaa vartalon syviä lihaksia ja saada aikaan hyvän olon tunteen.

Nähdään jumpassa!
 

 

Antti Jylhä

Antti Jylhä

Olen koulutukseltani liikunnanopettaja, LitM, ja tehnyt pitkän uran Kunnonpaikassa sekä liikuntafysiologina että erilaisten ryhmien liikunnanohjaajana. Ohjaan Kunnonpaikan liikuntaviikossa vesiliikunta- ja kuntosalicircuit-tunteja. 
 
Ohjaajana annan aika vapaasti tehdä omien halujen ja kykyjen mukaan, mutta tarvittaessa vaadin asennetta riittävän tehokkaaseen harjoitteluun, huumorilla höystettynä. Tärkeää on löytää liikuntaharjoittelusta ”oikea kerta-annos”, jonka avulla saada voimia arkeen, nostaa kuntoa ja saada lisää terveyttä.
 
Jos olet kiinnostunut kuntotesteistä tai valmennuksesta, olen siihen juuri sopiva henkilö: InBody-kehonkoostumusmittaukset, aerobiset kestävyystestit ja lihaskuntotestit onnistuu. Kysy rohkeasti lisää!

”Liikunnasta elämänvoimaa”

 

Eijariitta Paajanen

Eijariitta Paajanen

Olen liikunnanohjaaja (AMK) ja  fysioterapeutti. Ohjaajana olen toiminut seitsemän vuotta ja tutuksi ovat tulleet kaiken ikäiset, kokoiset ja näköiset ryhmät sekä myös yksilöohjaus. Ohjaukset onnistuvat melkein laidasta laitaan, kehonpainoharjoittelusta kahvakuulaan ja vesijumpan kautta venyttelyyn, mutta tanssituntia vetämässä et tule minua näkemään ;)

Itse olen pelannut kymmenkunta vuotta aktiivisesti potkupalloa, mutta polviongelmien siivittämänä vihreä nurmi on pitänyt vaihtaa pyörään, levytankoihin ja uimahalliin. Potkupallosta jäi kuitenkin elämään rakkaus joukkuelajeihin ja porukassa liikkumiseen.

Liikunnan ohjaaminen on ollut itselle aina se, mitä haluan tehdä ja tässä sitä nyt tehdään teille, täydellä sydämellä! Ohjaajana olen jämäkkä, mutta huumorintajuinen ja kannustan liikkujia aina parhaimpaan suoritukseen. Jos tunneilla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi, vaan nykäise hihasta, jos siltä vähänkään tuntuu! Vastaan mielelläni mieltä askarruttaviin kysymyksiisi, koskivat ne mitä tahansa ja aina on mukava saada tunneista palautetta, oli se sitten risuja tai ruusuja.

Tuuhan jumpalle!

 

Antti Siponen

Antti Siponen

Olen toiminut reilun kymmenen vuoden ajan Kunnonpaikassa liikunnanohjaajana, niin ryhmäliikuntatunneilla kuin myös yksilövalmennuksen ja testaamisen parissa. Ohjaajana toimiessani pidän erityisen tärkeänä hyvän vuorovaikutussuhteen rakentumista, jossa kuntoilija itse on keskiössä. Näin jokaiselle saadaan rakennettua hänelle itselleen mielekästä sekä kuntoa kehittävää treeniä. Tunneillani positiivinen, kannustava ja rento ilmapiiri antavat lisäpotkua tekemiseen.

Pitkä joukkueurheilutaustani kilpatasolla sekä valmennuksen koulutus antavat minulle hyvän pohjan suunnitella ryhmille harjoitteluohjelmia huomioiden yksilöiden väliset tasoerot, toiveet ja tarpeet.

Tervetuloa liikkumaan yhdessä, sillä hyvin suunniteltu EI ole vielä puoliksi tehty, jos haluaa kuntoaan kohentaa!

 

Emma Luukkonen

Emma Luukkonen

Olen koulutettu liikunnanohjaaja ja liikuntaneuvoja. Liikuntaa olen ohjannut usean vuoden ajan aikuisille ja lapsille niin maalla kuin vedessäkin. Minulle lähellä sydäntä ovat joukkue- ja pallopelit sekä kuntosali. Liikunta ja urheilu ovat olleet suuri osa elämääni lapsesta asti ja oma lajitaustani löytyy jalkapallon parista. 

Kunnonpaikassa ohjaan liikuntaa laidasta laitaan. Liikuntaryhmien osalta minut voi nähdä vesijumpissa, kuntosali circuitissa ja muissa räväköissä jumpissa kuten Kunnon Attack ja HIIT. Ohjaajana olen kannustava ja huumorintajuinen. Rennolla mutta napakalla asenteella päästään parhaisiin tuloksiin! Monipuolisen ohjaustaustani ansiosta tarjoan sinulle laadukasta ja samalla yksilöllistä ohjausta. 
 

Anni Savolainen

Anni Savolainen

Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja viittä vaille valmis sairaanhoitaja Siilinjärveltä. Ohjaajaurani aloitin teini-ikäisenä erilaisten aerobic-tuntien muodossa. Muutaman vuoden "ohjausharrastelun" jälkeen päätin tehdä tästä itselleni ammatin ja kouluttauduin PhysioPilates- ja Somatic Stretching- ohjaajaksi sekä kävin fysioterapeuteille suunnatun Personal Trainer -koulutuksen.

Koska olen monipuolisen liikunnan puolestapuhuja ja innostun uusista asioista valoakin nopeammin, kuuluu lajirepertuaariin myös zumbat, hotjoogat, pumpit... kuulostanee Antti Tuiskun kappaleelta kun ne noin listaa. Kunnonpaikassa ohjaan keskiviikkoillan pilatestunnit.


 

Esa Saariaho

Esa Saariaho

Pohjanmaan poikia, jolla painitossut kasvoivat jalkaan. Painin kanssa tekemisissä n. 35 vuotta. SM-tasolla vuoteen 2005, jonka jälkeen eri valmennus ja ohjaus toiminnoissa. Myös muut kamppailulajit lähellä sydäntä. Ohjaajana innostava, haastava, huumorin pilkettä silmäkulmassa unohtamatta!

Jannika Alanko

Jannika Alanko

Koulutukseltani olen fysioterapeutti. Lajitaustaa minulta löytyy aina jalkapallosta potkunyrkkeilyyn ja crosfittiin. Vauhdikkaasta lajitaustasta huolimatta myös rauhallisempien, kehoa huoltavien tuntien ohjaaminen on minulle mielekästä. Ohjaajana olen ennen kaikkea positiivinen ja pyrin ottamaan liikkujat huomioon yksilöinä myös isossa ryhmässä. Kunnonpaikassa työskentelen ”joka paikan höylänä” joten minut voi löytää myös satunnaisesti liikuntaviikon tuntien puikoista. 

Juho Taskinen

Juho Taskinen

Olen Pieksämäeltä kotoisin oleva nuori mies. Urheilua olen harrastanut pienestä pitäen ja kilpatanssi astui kuvioihin ollessani 9-vuotias. Tällä hetkellä olen parini kanssa keskittynyt latinalaistansseihin ja kuulumme Suomen kärkipareihin. Kuopioon olen muuttanut harrastuksen ja opiskeluiden perässä. Ammatiltani olen fysioterapeutti. Liikunnanohjaustaustaa minulta löytyy niin tanssillisista kuin haastavemmistakin tunneista. Ohjauksessani pyrin hyödyntämään tanssillista taustaani sekä fysioterapeutin ammatillista näkökulmaa.

 

Tuomo Eronen

Tuomo Eronen

Iisalmelaislähtöinen ammattinyrkkeilijä Tuomo Eronen aloitti nyrkkeilyn vuonna 2004 Iisalmen Urheiluvesoissa. Alkuun hän kävi harjoituksissa omien sanojensa mukaan kolmisen kertaa viikossa harrastusmielessä ja fiilispohjalla. Eronen voitti SM -kultaa 2008 ja pian sen jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi. Tuomo ohjaa kuntonyrkkeilyä Kunnonpaikassa torstai iltaisin.

 

 

Lotta Lumiala

Lotta Lumiala

Olen vuorelasta kotoisin oleva liikunnanopettaja ja olen päätyöni lisäksi työskennellyt pian 20v ryhmäliikunnan parissa. Pitkän ja monipuolisen jumppakirjon jälkeen oma intohimo on hiljalleen keskittynyt kehoa huoltaviin menetelmiin. Oma kilpailutausta Triathlonin puolelta on lisäksi osoittanut, kuinka hyvin huollettu ja monipuolisesti huomioitu keho kestää paremmin niin arjen kuin urheilunkin tuomaa kovaa kuormaa. Kunnonpaikassa ohjaan maanantai-illoissa joogaa ja FasciaMethod-tuntia.

 

Tuula-Riitta Mutanen

Tuula-Riitta Mutanen

Olen Tuula-Riitta ja päätyötäni teen tutkimushoitajana Kuopion kampuksella ja Kysillä. Sivutyönä aloitin ryhmäliikunta-ohjaamiset vuonna 2000 ja vuosien varrella olen suorittanut FAFin Personal trainer- sekä Fustra-ohjaajatutkinnon Fustra Finlandin kouluttamana. Les Millsin Body Balance-ohjaaja vuodesta 2004.
Tammikuusta 2019 lähtien ohjaan maanantaisin Hathajoogaa sekä FasciaMethod-tunteja. Tunnit ovat sisällöltään kehoa huoltavia sekä vahvistavia. Kehoon jää hyvä tunne ja vaarana on ”positiivinen riippuvuus” lajiin!

Lempilapsiani ovat myös Reisipeppuvatsa (RPV) sekä korsettilihasten (CORE) tunnit.
Olemme muuttaneet Vuorelaan 2018 helmikuussa ja parempaa asuinympäristöä saa hakea!
Odotan innolla yhteistyötä kanssanne liikunnan parissa!

”Jos sinulla ei ole aikaa liikkumiselle nuorempana, sinulla täytyy olla aikaa sairastelulle vanhempana!”

Lisa Soelberg

Lisa Soelberg

Olen Lisa, hammaslääketieteen kandi ja joogaohjaaja. Joogaan tutustuin vuonna 2014 ja säännöllistä harjoittelua olen tehnyt vuodesta 2016. Valmistuin joogaohjaajaksi tammikuussa 2019 ja olen ohjannut siitä lähtien erilaisia joogatunteja. Viime keväänä kouluttauduin myös YOGAFUNC ohjaajaksi ja Voimajooga ohjaajaksi. Joogan, opiskelun ja töiden lisäksi minut voi löytää hevostallilta puuhastelemassa oman ponini kanssa tai kotoa soittelemassa pianoa. Ohjaan ilolla ja kannustavalla otteella keskiviikkoisin rauhallista YIN-joogatuntia ja perjantaisin lempeää joogaa. Tervetuloa tunneille!

Satu Järveläinen Kunnonpaikka

Satu Järveläinen

Olen koulutukseltani aikuisliikunnanohjaaja sekä hyvinvointi-, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Ohjaajana olen toiminut vuodesta 2009 saakka erilaisten ryhmien parissa sekä yksilövalmentajana. Tutuksi ovat tulleet painonhallintaan, kiinteytymiseen, voimaan sekä synnytyksestä palautumiseen liittyvät asiat. Itselle sydäntä lähellä ovat erilaiset ryhmäliikuntatunnit. Tanssista pumppiin ja kahvakuulasta kehonhuoltoon. Mielestäni liikkumisessa on parasta hyvä fiilis ja olen sitä mieltä että meille jokaiselle löytyy se oma juttu mistä tykkää liikunnan saralla. Uskalla kokeilla ja nauttia! Liikunta on todellakin lääke. Lämpimästi tervetuloa mukaan tunneilleni jossa ei liikoja stressata ja pidetään KUNNONfiilis yllä :)

burgerpaketti

Spa & Pizza or Burger Package

Spa package includes access to spa and depending on your choice, a Fantasia-pizza with four toppings or Premium Burger meal!
savusauna

SMOKE SAUNA EVERY MONDAY AND SATURDAY

SMOKE SAUNA EVERY MONDAY AND SATURDAY

Smoke sauna on Mondays 18:30–21:00 & Saturdays 15:00–18