UKK - Usein kysyttyä liikunta & elämykset

UKK - Usein kysyttyä liikunta & elämykset

Joudunko sitoutumaan pitkäksi aikaa solmiessani jäsenyyssopimuksen Kunnonpaikan liikuntapalveluihin?

Ette joudu! Ainoa määräaikainen sopimuksemme on kuntosalin 12 kuukauden määräaikainen sopimus. Muut sopimuksemme ovat irtisanottavissa yhden jäsenyyskuukauden irtisanomisajalla. Kunnonpaikan liikuntajäsenyydet.

 

Käykö Kunnonpaikkaan työnantajan tukemat liikunta- ja kulttuurisetelit / maksukortit / mobiilisovellukset / Smartum (setelit, mobiilimaksu, kortti) / Eazybreak / Tyky-Online ja liikuntasetelit? Mitä palveluita voin maksaa liikunta-/kulttuuriedulla?

Kaikki kysymyksessä mainitut maksutavat käyvät Kunnonpaikassa. Puuttuuko maksutapa, jolla haluaisit maksaa? Vinkkaa meitä: hyvinvointi@kunnonpaikka.com

Liikuntaan ja kulttuuriin kohdistetuilla maksutavoilla voit maksaa kaikkia liikuntapalveluitamme kertakäynnistä aina jäsenyyteen, sekä myös elämyspalveluitamme, kuten pakohuonetta ja Standoff -lasertaistelua.

Smartumilla, E-passilla ja Eazybreakillä on olemassa myös hyvinvointisaldo, jolla voi maksaa perinteistä hierontaa. Tämä saldo ei käy liikunta- ja kulttuuripalveluihin, eikä liikuntaan/kulttuuriin kohdistettu saldo hierontapalveluihin. Kaikki työnantajan tukemat edut ovat henkilökohtaisia, joten voit maksaa niillä vain henkilökohtaisia palveluitasi, et esimerkiksi lapsen tai puolison.

 

Voinko käyttää jäsenyyteni maksamiseen työnantajan tukemaa liikuntaetua (E-passi, liikuntasetelit, Smartum ym.)?

Kyllä voitte, laskut voi maksaa kylpylän vastaanottoon ePassilla, Smartumilla, liikuntaseteleillä, Eazybreakillä sekä Edenredillä. Liikuntaedut ovat aina henkilökohtaisia, joten voitte käyttää saldoanne vain oman jäsenyytenne maksamiseen.

 

Voinko osallistua rajattomasti ryhmäliikuntatunneille jäsenyydelläni?

Sport & Gym 49€/kk -jäsenyydellä voit osallistua Sport -kuivien tilojen ryhmäliikuntatunneille rajattomasti.

Aqua 69€/kk- jäsenyydellä voit osallistua Aqua Sport -allasryhmäliikuntatunneille rajattomasti

Aqua, Gym & Sport 69€/kk -jäsenyydellä voit osallistua Sport -kuivien tulojen ryhmäliikuntatunneille rajattomasti.

ALL 85€/kk – jäsenyydellä voit osallistua Aqua Sport- ja Sport- tunneille rajattomasti, eli kaikkiin ryhmäliikuntatunteihimme.

Meillä on käytössä asiakkaillemme nettivarauskalenteri, josta voitte varata paikkanne tunneille. Tämän lisäksi voitte varmistaa aina paikanne yhteen ryhmään liikuntakaudella, vakiopaikan voitte vahvistaa itsellenne kylpylän vastaanotosta. ALL -jäsenyydellä voit varata yhden paikan molemmista lukujärjestyksistä (Sport ja Aqua Sport.

Muistattehan perua kuitenkin tunnit, mikäli ette pääsekään paikalle.

Kunnonpaikan liikuntajäsenyydet.

Logo Kunnonpaikka

Kylpylän vastaanotto
044 7476 520
hyvinvointi@kunnonpaikka.com